kellékek
Témavezetőfall-oszi
olyan híreket hallottam, hogy talán lenne újra érdeklődés ebben a témában, így hát újraindítom............
érdekelne mások fantáziajátéka arról, hogy milyen eszközöket talált ki, milyen eszközöket és egyéb kellékeket készített, használ, vagy használna....  rafinált ötletekre,
nem brutális dolgokra vagyok kíváncsi...
Áttekintés
A téma indult
A témát olvashatja
Bárki
Hozzászólhat
Bárki
Hozzászólások száma
261
A témához nem szólhatsz hozzá

Hozzászóláshoz előbb be kell lépned. Ha nem vagy még tag, előbb költözz be!

Hozzászólások

12345
előzmény
nagy örömmel öklöznélek, ha még aktuális a dolog. Válasz a(z) 214-es üzenetre:
kjf#221
!kep:http://www.eropolis.hu/imgs/USERGALL/FORUMIMG/38784.jpg
Szerintem a csalánnál jobb, ha tűket haszmáltok. pár forintért lehjet venni , a skála a hajszál vékonytól a két milliméteresig szinte teljes. És steril. Valahogy mindenkiben van egy alapvető félelem a tűktől, tehát a hatás elképesztő.Tudnod kell, hogy az érzőidegvégződések csak a bőrben vannak, tehát elég fél centire beszúrni. és mindennel kombinálható!
Ha van egészségügyben ismerősöd, szerezhetsz olyan cérnét is, ami a tűbe be van építve. A lehetőségek korlátlanok, és nem is annyira a fájdalom, inkább a látvány és a tudat miatt jutsz el a csúcsra. Próbáltátok?
ffv#220
előzmény
Válasz a(z) 219-es üzenetre: Nemrégiben találkoztam egy itteni nővel, akinek legnagyobb vágya az volt, hogy a teljes öklömet tegyem a fenekébe. Hajszál hijján sikerült. Hónapok óta nem dolgozott senki a fenekével, szóval nem volt könnyű dolgom. Hihetetlenül jó volt látni, ahogy eltorzul az arca a fájdalomtól. Nem hiába, jó dolog mindengfélét feldugdosni magunknak, de ha más csinálja az mégiscsak két embernek öröm! A nő 35 volt és ha jól emlékszem, nem érezte avatatlannak kezemet. Szeretnéd, hogy veled is durváskodjak estleg csalánnal (amíg van)?
anettus#219
És valaki tudja hogx mien a punciba a seggluyukba dugott csalán??
borzaska41#218
Csalánnal elfenekelve lenni, miközben a puncid is bedörzsölik vele fantasztikus kéjt tapasztalhatsz. Arról nem is beszélve hogy ki vagy kötve közben.
orallady#217
előzmény
Válasz a(z) 214-es üzenetre:
A csalán egy fantasztikusan izgalmas dolog, ha van módod próbáld ki bátran.
Ha nagyon jót akartok jéggel kell kombinálni  :-) 
gabi1212#216
Van domina nö aki megtapos tűsarokkal?
nem értem.....  döglődik az egész negyed !!!
a kellékek téma már nem téma, de úgy látom, hogy egyébként is nagy a csend... mostantól az élénkítés, a felélesztés kellékeire szeretnék ötleteket hallani! Lehet, hogy indításként nekem kellene előállnom valamivel... nos, nem nagyon van ötletem.
Mi lenne, ha elkezdenénk újra felélénkíteni az abbamaradt beszélgetéseket, rákeresnénk a régi beszélgetőtársakra... hátha változtak, hátha új élményeik, mondandójuk van... ha zaklatnálak benneteket egy-két levéllel, az ezért lesz.....
aki itt járt, az tudni fogja...................

ha valahol valami élénkülést tapasztaltok, ha valahol, valaki nyitna és érdekessé tudna válni újra egy, vagy több társaság, akik aztán kapcsolódhatnának egymáshoz, akkor jelezzétek itt is !!!
anettus#214
ÉN is szivesen kiptóbálnám a csalánt egy durva Úr kezében.Én egy elég tág mazó csaj vagyok.félliteres kolásüvegeket szóktam feldugni.Várom az ötleteket esetleg partnereket.
előzmény
Válasz a(z) 212-es üzenetre:
Szia storm66 !
...remek ötlet... a lovasboltokról nem is beszélve !
storm66#212
Sziasztok!

Bocs, hogy újonc, egyelőre csak "elméleti" érdeklődőként beleszólok a fórumotokba.
Végig olvastam az itt szereplő ötleteket, a "szakboltok" kínálatánál olcsóbb, vagy jobb minőségű eszközök beszerzéséről, elkészítéséről. Szöget ütött a fejembe pár dolog, ezért hirtelenjében kiadtam egy keresést a nyakörv szóra a Google-on. A legelső találata: www.allatijo.hu volt. Csak a kutyákhoz kínált kellékeket néztem végig, de már ezen is meglepődtem. Mit nem lehet ebből a választékból maximum néhányezer Ft. összbefektetéssel és esetleg minimális átalakítással beszerezni, megvalósítani?
Különböző méretű nyakörvek összekombinálásával, a szex shopokban kaphatónál sokkal komolyabb bilincsek készíthetők, legfeljebb egy éles kés és lyukasztó kell hozzá. Pórázakból, hámokból, láncokból és karabínerekből is hatalmas a választék. Szerintem bármilyen ezköz könnyedén megvalósítható ezekből, a szex shopok árának kb. 10-15 %-áért, sokkal jobb minőségben.
kutkutti#211
előzmény
Válasz a(z) 205-es üzenetre:Szia segitenék neked a feneked tágitásába,fiu vagyok és kicsi a kezem,ha gondolod
shoejob#210
Sziasztok!

nekem lenne egy ötletem, nem tudom megvettek e ezért.
Szóló uraknak könnyebb, mert Ők érzik a hatást, párban ha a hölgy csinálja, nagy összeszokottságot kíván, mert könnyen sérülhet a pénisz.
Én részemről vettem egy fémsarkú (tűsarkú) cipőt, annak a sarkát bedugtam a farkamba. Finom (igények szerint egyre mélyebb) ki, be mozgatással azt a hatást értem el, hogy élvezéskor a cipő sarkát szó szerint kilőtte a "végtermék".
Akinek van kedve hozzá próbálja ki de óvatosan!!! Nekem nagyon bejött.

Üdv

Shoejob
cedrus#209
Most akkor tag vagyok itt vagy nem?
Jó lenne tudnom.
Üdv mindenkinek.
cedrus#208
Sziasztok!
Nemrég léptem be Eropolis-ba a BDSM-negyedbe, ez úton szeretnék mindenkit üdvözölni.
Csau. cédrus
ffv#207
előzmény
Ami igaz az igaz. Mára én is túlhaladtam a pezsgős üvegen, pedig az csak két hónapja volt... legutóbb egy egyre szélesedő dove tusfürdő palackkal szórakoztam. nagyon jó volt, de sajnos rövid. Az a legjobb, amikor feszít is és a prosztatámat is elérei. igazából arra vágyom nagyon, hogy valaki (aki tényleg tudja hogyan kell) jól szétfeszítsen és jó alaponsan megmaszírozza a prosztatámat. de sajnos eddig csak blöfföket hallottam a hozzáértéssel kapcsoltban.
hasonlo pasikkal nokle ismerkednék akiknek kedvnec szorakozása fenékjukuk tágitása mindenféle eszközökkel
sziasztok nekem van egy tágito kupom meg egy jo vibrim ezeket szoktam tágitásra használni korábban használtma uborkát vagy 0,5 l muanyag palackot de már toltam fel dezodoros paalckot de jobban szerettem ha oklot vagy kéz fejet nyomnak fel...
lewente#204
előzmény
!kep:http://www.eropolis.hu/imgs/USERGALL/FORUMIMG/31511.jpg
Válasz a(z) 155-es kipfobálnmüzenetre:
lewente#203
előzmény
Válasz akiprobálnám de uj vagyik segitenétekl(z) 200-es üzenetre:
előzmény
Válasz a(z) 201-es üzenetre:
Sziasztok! Én a pezsgősüveg nyakát már rég "kinőttem"... utána jött a 2dl-es kólás üveg (cimke nélkül), aztán a többi... 
Most 1 kéz csuklóig ökölben (bármekkora),+3 ujj...  :-) 
ffv#201
Sziasztok! Találtam egy kiváló kis popsi tágító eszközt! Házilag készíthető, és igen finom! Egy pezsgősüveget megtöltöttem vízzel, visszadugtam a dugóját, ráhúztam egy óvszert a nyakára és tettem rá síkosítót. elsőre fura érzés, mert a dugó és a nyak göcsörtös, de jó az a kis fájdalom. Ha előzetes tágítás nélkül csinálom, még feszít az elején. Aztán már kevés is és benyúlok a nyak mellé és plussz ujjal vagy ujjalkkal feszítem a popómat. Nagyon jó érzés...
Próbáljátok ki, és mondjátok nektek milyen! Krisztián32 rád számítok  :-) 
ziasztok,én 32 éves biszex srác Fiúkat,lányokat,párokat keresek. magamro annyit 32/187/90 borotvált vagyok metélt intimmel. iamdom az orális analis jatékokat
Sziasztok kia probálta már a gyombért? fenékbe vagy himveszore ? érdekelen a dolgo tudna vlaki segiteni?
elérhetőségem 
Szadista uramat úrnőmet szolgálnám
előzmény
Válasz a(z) 176-es üzenetre:
hell osiemrkednék
tágitás nálam elso osztályu dolog
előzmény
Válasz a(z) 177-es üzenetre:
hello érdekelne ez gyombérk ezelés cimem 
Sziasztok poppers imeri valki szerintem annál jobb ajzo szer nincs
erotik32#194
előzmény
Válasz a(z) 193-es üzenetre:
A Tectus erotika áruházban. Most egyébként vannak bútorok is kiállítva érdemes megnézni. Nagyon komolyak! Nekem legalábbis nagyon tetszenek:)
popovics#193
sziasztok! meg tudná valaki mondani hol lehet venni vagy csináltatni nöi erényövet?
rebecaa#192
előzmény
Kis szines müanyag hajcsipesz, kislányok hajába valónak árulják. Karmos. 
Na perxe nem hajba  :-) 
Válasz a(z) 191-es üzenetre:
augusztus 20, szeptember 20, október 20...  ugye nem kell november 20-ig várni, hogy újra írjon nekünk valaki azokról az újdonságokról, amikről hallott, amiket használt, amiket esetleg ő maga talált ki vagy készített el ! Várjuk az ötleteket és várjuk azoknak az élménybeszámolóit is, akik ki is próbálták, használják is ezeket a saját ötletből születzett eszközöket. Írjatok, meséljetek, beszélgessünk !
travimazocica#190
sziasztok!
esetleg vkinek van e tapasztalata kloroform éter vagy rövid elkábitáshoz alkalmas szerrel?

t.c.
mazovagyok#189
haho valaki?
mazovagyok#188
Sziasztok! Szeretnék venni egy elektromos pénisz stimulálot,ami szabályozható. Tudjátok hol lehet a legjobb árban beszerezni?  köszi
kukuc#187
Sziasztok!
Nem tudom mennyire eszköz... de azért leírom. Pár hangyát kell csak összeszedni hozzá. Utána a fitymát hátrahúzni, a kissé nedves makkra rászórni a hangyákat, fitymát visszahúzni. Ha kicsit megnyomjátok a hangyákat kívülről, hamarosan élénk harapdálás indul meg...fincsi  ;-) 
A(z) #186 hozzászólást a hozzászóló vonta vissza.
norbikj30#185
Sziasztok! Én kb 1 éve szeretztem be egy elektrosex garnitzrát, mindennel elátva!! Elektro tappancs, elektro katéter,elektro dido stb! Nagyon meg vagyok vele elégedve, ilyen érzés még egy nincs!!!! Ajánlom mindenkinek!!!
 Csá: norbi...........
Sziasztok, talán ez is kellék egy diszkrét és felszerelt bdsm stúdiót keresek titkos kapcsoaltra titkos subommal. Budapest vagy körnéke de inkább Szfvár felés.
Üdv
charlyboss
előzmény
Válasz a(z) 181-es üzenetre: NEM BÁNOM
oregfiu#182
Kezdőknek
A fenekeléshez nem kell csodaszerszám. Egy mezei műanyag légycsapó fejét használva, magfelelő erővel és számban, meglehetősen "érdekes" égő érzést kelt. Ha a nyelét használjátok, bizony csinos hurkák maradhatnak utana.
előzmény
Válasz a(z) 176-es üzenetre:Én is ezt csinálom.Csinálhatnánk közösen.Andras2
bogi-#180
Nincs időm végig olvasni a topikot, szerepel-e már a cipőfűző.
A szeméremajkakra kötve, majd bugyit formálva a derékra kötni ezáltal húzni a cél felé a "húscafatokat", iszonyatosan tud fájni. Nekem legalábbis, pláne, ha pálca is van az Uram kezébe  :-P 
bogi-#179
előzmény
Válasz a(z) 178-es üzenetre:

Szia!

Légy szíves küld el a címet körlevélként a csoportnak.

Köszi

Bogi
club202#178
Sziasztok
 Már többször és több helyen is probléma volt a különböző eszközök beszerzése ill. esetenkénti csillagászati ára. Kezembe került az egyik nagynevü katalogus áruház felnötteknek szoló ill. akcios ajánlata amiben találtam pár figyele,re méltó tételt pl bimbókéj2000ft, mellpumpa 2000, análtréner 600 és még egy pár aproság. Megrendeltem 500ft plusszért 2nap mulva korekten leszállitották. Nem irom ki a cég nevét mert lehet, hogy azért törölnék de akit érdekel levélben privin nagyon szivesen
  üdv club
kitten-cat#177
Hi,

Csak most találtam meg ezt a fórumot és gyorsan végigpörgettem! Sok remek ötletet vetettek fel az előzményekben, és a csalánról nekem is eszembe jutott egy remek dolog!

Gyömbér!!!

A gyömbér gyökeret a legtöbb nagyobb áruházban megtalálható. Megveszed, hazaviszed, egész sokáig eláll, de minél frissebb, annál jobb.

Megpucolod és buttplug(bocsi, nem vagyok biztos a magyar nevében, fenékdugó talán?) formájúra vágod (a vége felé egy kisebb mélyedést faragsz bele, hogy ne csúszkáljon). A fenékbe kell felhelyezni és várni egy kicsit. Hamarosan meleg majd égető érzést ad. Ha fenekelés közben használják, akkor "megakadályozza" az subot a fenekének az összeszorításában!:))

Az a legjobb benne, hogy nincs maradandó károsodás, és csak nagyon kevesen alergiásak rá (azért nem árt előtte kideríteni:)). Ha levágsz egy kisebb szeletet amit a csiklóhoz érintessz akookr fog igazán ugrálni a partnered!!!

Férfi nemi szerven való alkalmazásáró nem tudok semmit, de lehet hogy érdemes azt is kipróbálni!!

Próbáljátok ki! Isteni! És szólóban is lehet játszani!! A hatás a frissességtől függően kb. 15-30 percig tart! Ja, és a gyömbér fokozza a nemi vágyat, szóval még hihetetlenül felizgult állapotba röpít!!
bdsm tág a téma én magam szoktam kinozni büntetni dolgokkAL
seggem tágitom minél nagyobra tárgyakat helyezek belle hugy csöbe pedig katétert vagy mást dugok ami van és jol essik magamatleszoktam pissilni  én ezért keresek erre partnert aki ezt meg tesszi nekem
sarahcd#175
Udv MIndenkinek! 

Kisse leult a tema...
Ismer barki (van tapasztalat) olyan eu-n beluli(ha lehet:osztrak, nemet, brit) ceget, akik kedvezo aron(inkabb csak siman nem horror aron) arusitanak "nekunk valo" dolgokat?
Ami jo lenne ,h. viszonylag gyorsan szallitsanak(1 honapon belul), es lehessen atutalassal fizetni. 
Ami a hazai valasztekot illeti nem igazan gyozott meg  :-(  

Olyan is erdekelne ha van aki rendelesre gyart "ezt-azt" es nem eszement arakon. (nekem sajna nincs lehetosegem barkacsolni)

Valaszokat elore is koszi! 
Udv: 
Sarah
sziasztok !
a hosszú csendet szeretném megtörni....
csak megemlítek két kelléket, ami nem működik közre közvetlenül az együttlétben, de az ott létük izgalmas lehet : tükrök, kamera

mik jutnak, mik jutottak eszetekbe ?
halfogo#173
sziasztok!
bizzar dolgok érdekelnek. Minden perverzió. Van aki tud segíteni?
Komolyan!!!
hol lehet bővebben írkálni? keresgélni? 
Nem csak a szenvedéses dolgok érdekelnek, azt inkább nézném. Érdekelnek mások eszközei, gumibábuk, stb. Levélben üzenjen akinek sürgős!
fenekeljel#172
hello
CSALÁN!!!!
rajtam használták is..
farok, popsi, vegbelnyilasba betomkodni..mellbimbó!
a farkamat addig simogattak a friss csalannal mig elsultem magamtól...
óriási érzés
A(z) #171 hozzászólást a hozzászóló vonta vissza.
cseem#170
Most vettem 10 méteres kötelet 269 forintért egy mezőgazdasági szakboltban. Ugyanilyet kora délután ötezerért akartak rámsózni a helyi szexáruházban...
ghost#169
Ja, közben rájöttem miről va szó  :-)  Csak alkalmas elektromágnest nemtudom hol lehet kapni..

Egyébként időzítésnek az is teljesen megfelelő, ha veszel egy változtatható kodú számzáras lakatot és valakivel megváltoztatod, vagy te magad csukott szemmel megváltoztatod a kombinációt. 10.000 kombináció, elvileg másodpercenként ki lehet egyet próbálni, de számoljunk inkább kettővel, mert ugyis megunod néha, az legfeljebb kb 5 és fél óra, de a vár6ó értéke ennek a fele kb. Ezt persze lehet növelni ha épp besokalsz a próbálkozástól, vagy két ilyen lakatot veszel  ;-) 
A(z) #168 hozzászólást egy arra jogosult személy letiltotta.
ghost#167
HAli, ez az időzítős dolog nagyon praktikus  :-) 
De engem is érdekelne pontosan milyen üzletben lehet kapni és mit kell kérnem ahhoz hogy tudják mire gondolok. (Na meg azt is jó lenen tudni hogy amgy mire hazsnálják, ha esetleg megkérdeznék mire kell ne álljak ott bambán..  :-) 
Köszi..
sarahcd#166
előzmény
Válasz a(z) 165-es üzenetre:
Szia!
Biztos,h. mi ugyanarrol beszelunk?
Szerintem, vmelyikunk nem erti a masikat.
Minek lehetnek milyen kovetkezmenyei?
szolgalolany#165
előzmény
Válasz a(z) 164-es üzenetre:

Szió!

Hát nem merném kipróbálni, és nem is akarom, csak érdekelne milyen következményei lehetnek?
sarahcd#164
előzmény
Válasz a(z) 163-es üzenetre:
Szia!
Miert is? A testnek semmi koze nincs ezaltal az elektromossaghoz. Ez talan csak egy fokkal modernebb megoldasa a befagyasztott lakatkulcsnak. (sot meg jobb is mert a jegbezart kulcsot a partner sem tudja olyan gyorsan felolvasztani -szukseg eseten- mint lekapcsolni az idozitot)
... Szerintem ...
Udv:
Sarah
szolgalolany#163
előzmény
Válasz a(z) 162-es üzenetre:

Ezek a dolgok nem veszélyesek?

12345
Beköltöznél Eropolisba?
Elfelejtetted a jelszavad?
Információ
A felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ. Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.