kellékek
Témavezetőfall-oszi
olyan híreket hallottam, hogy talán lenne újra érdeklődés ebben a témában, így hát újraindítom............
érdekelne mások fantáziajátéka arról, hogy milyen eszközöket talált ki, milyen eszközöket és egyéb kellékeket készített, használ, vagy használna....  rafinált ötletekre,
nem brutális dolgokra vagyok kíváncsi...
Áttekintés
A téma indult
A témát olvashatja
Bárki
Hozzászólhat
Bárki
Hozzászólások száma
261
A témához nem szólhatsz hozzá

Hozzászóláshoz előbb be kell lépned. Ha nem vagy még tag, előbb költözz be!

Hozzászólások

12345
sarahcd#162
előzmény
Válasz a(z) 160-es üzenetre:
Szia!
Koszi a tippet. Mar csak egy kerdesem lenne:
Ilyen konnektorba dughato elektromagnest hol tudok venni? barkacsbolt ...? ennek van valami normalis neve is? (nem vagyok egy szerelgetos tipus igy sokmindennek nem is tudom a nevet)
Elore is koszi!
Udv:
Sarah
hang#161
Üdv mindenkinek, és BUÉK.
Én új vagyok de ötletem talán lenne nekem is. Számítógép szinte mindenkinek van arra pedig  van egy két jó program Pl. BrainWave Generator nevü progi a hankimenetet rákötöttem az erösítőre a hangfal helyett pedig amit akarsz drót,csipesz..... és ahova akarod ezt még lehet tovább fűszerezni egy Jó BDSM filmmel ...... szerintem nagyon jó.
tricc#160
előzmény
Válasz a(z) 156-es üzenetre:
Szia! Én azt a módszert használom, hogy egy elektromágnesre függesztem fel a lakatkulcsokat, s a mágnes és egy olyan hely között, amit biztosan elérek, egy gumit feszítek ki. Az elektromágnest időzíthető dugaljba dugom be (kb. 3000 Ft) és már megoldódott az időzített elngedés...  :-) 
Szia!
Tricc
kerala#159
Szia mki! Nem vagyok kifejezett BDSM rajongó, de a képen látható nyakmerevítőt mégis nagyon szívesen viselem (persze nem állandóan). Mivel ez gyógyászati segédeszköz, így nem csak otthon tudom hordani.
csonkics#158
szervusz kedves barátom.nagyon korrekt dolgokat irtál a jelentkezés feltételeiként. ezt igy kell. jómagam szivessen csatlakoznék egy mindenszempontból igényes baráti társasághoz
sarahcd#157
UP!
#156
sarahcd#156
Hi All!
Ismer barki olyan eu-n beluli(ha lehet:osztrak, nemet, brit) ceget, akik kedvezo aron(inkabb csak siman nem horror aron) arusitanak "nekunk valo" dolgokat?(fuzok, latex, esetleg 1-2 extra) 
Ami jo lenne ,h. viszonylag gyorsan szallitsanak(3-14 nap), es lehessen atutalassal fizetni. 
Valamint meg errdekelne,hogyan old6o meg az idozitett kikotozes? (mondjuk nem a befagyasztott lakatkulcs modszerrel)

Valaszokat elore is koszi! 
Udv: 
Sarah
pel74#155
Én nem vágyom egyéb "kellékre", mint egy pelenkára. Olcsó, könnyen beszerezhető, és hatalmas élvezetet nyújt, főleg, ha kicsit már nedves...
zolika1#154
Tudom ajánlani a Kapolcs Zsóka álltal reklámozott abtronic nevű elektromos fogyasztó ezközt.Vannak hozzá elektródák is;de én a csipeszekre esküszöm.Kínai piacokon 2-3ezer ft-ért lehet kapni.Totális fájdalmas orgazmust lehet elérni vele mindkét nemnél.
coldskin#153
Sziasztok!

Nem túl új ötlet a padlóra fektetett szobalétra:
Az alany négykézláb fölémászik. Csukló, könyök, térd , boka és nyak rögzítése. (Ragtapasszal odaerősített karikákhoz). 
Garantálta mocorgás-mentes.
Garantáltan remek játék.
C.
Sziasztok!

Ha van kedvetek nézzétek meg a honlapomat, még ugyan nincs kész teljesen, kisebb finomítások hiányoznak, de a lényeg rajta van, hogy miért is készült. Néhány saját készítésű ruházat, eszköz található rajta és BDSM képek. Ha van más ötletetek, amit el lehet készíteni és nem tudjátok beszerezni, viszont én el tudom készíteni, forduljatok hozzám. Remélem idővel több eszköz is gazdagítja a kínálatot.:)
!link:http://bdsmbondage.atw.hu/
gentelman#151
!kep:http://www.eropolis.hu/imgs/USERGALL/FORUMIMG/10660.jpeg
Akkor ezt megbeszéltük! Hajrá jöhetnek az eszközök! Kiváncsian várom, meséljetek, mutassátok be, írjátok le!
palanta#150
ott a bdsm negyed vendégkönyve, ott is lehet folytatni a beszélgetést. ráadásul az nem törölhető, tehát nem emberfüggő, hogy akar-e áldozni az örömpolgárságra, és ezzel egy fórumra, vagy sem. és olyan szinvonalú lesz, amilyenre mi alakítjuk. 
és nem kell más emberek szaktopikját szétverni, mivel jogosan fogja a nem ideillő hozzászólásokat kitörölni.
bigi#149
Gyerekek!

Nem lehetne, hogy a kellékek fórum ne üzenőfal legyen?
Ott a negyed vendégkönyve minden ilyenre!!!!

Bigi
A(z) #148 hozzászólást a hozzászóló vonta vissza.
cseem#147
előzmény
Válasz a(z) 146-es üzenetre:

Szobatémát vissza!
gentelman#146
előzmény
Válasz a(z) 145-es üzenetre:
Hozzuk vissza a témát!
genius2006#145
előzmény
Válasz a(z) 141-es üzenetre:Jéééé...
Tényleg eltünt a szobatéma!

Kár érte.
Na mindegy akkor megyek Blikket olvasni.
A(z) #144 hozzászólást a hozzászóló vonta vissza.
bigi#143
előzmény
Válasz a(z) 142-es üzenetre:

Samkónak most elektro1 fog csinálni (gyalis nickek)... Őt tudom javasolni.

Bigi
dom001#142
Kérem levélben,  vagy  hsz-ben jelentkezzen az, aki nyakörv készítését vállalná, vagy tud olyan személyt, aki ilyennel foglalkozik. A megrendelés fémből készült nyakörvre vonatkozna.
mandarin#141
Nocsak! Már ha tudnék, sem irhatnék a szobatéma fórumba.
ELTÜNT:(
A(z) #140 hozzászólást a hozzászóló vonta vissza.
A(z) #139 hozzászólást a hozzászóló vonta vissza.
gentelman#138
Sajna egy ideje egyedül vagyok nincs "kispajtásom'", akivel játszadozhatnék, elsősorban ismerkedni jöttem ide, illetve külömböző eszközök és technikák iránt érdeklödni.Mondjátok mi az oka, hogy ilyen lagymatag ez a fórum? Mivel lehetne feldobni, szinesbbé tenni? Ha nem ír senki ide, ha nem történik semmi, senkinek semmi okosság nem jut az eszébe, akkor mi lesz így a fórummal? Igaz ezen kérdések feltevése nem az én posztom, de nem bírom a "nyüglődést"! Írjatok, azthiszem lenne miröl! Tudjátok meghodítani, megkötözni, kielégíteni! "Győzz le engem úgy, hogy legyőzötten add meg magad nekem"....Hát nem szép dalszöveg?! Ja és az eszközökkel mi van?
gentelman#137
Segítség!

Tudnátok segíteni abban, hogy az elgépelt (gentelman) nevemet kitudjam javítani Gentleman-ra, mert idáig még nem sikerült!

Előre is köszi:Gentleman
A(z) #136 hozzászólást a hozzászóló vonta vissza.
előzmény
Válasz a(z) 134-es üzenetre:
Köszönöm a korrekt és objektív hozzászólást ! Kérlek mandarin Te is légy indulatmentesen egyetértő és találj más - esetleg a javasolt - megoldást a folytatásra. Előre is köszönöm ! f-o
lesfleursdumal#134
előzmény
Válasz a(z) 133-es üzenetre:

mandarin koma:). Megértem, hogy méltánytalanság történt veled, de talán illendőbb lenne küldeni egy fizetős SMS-t és a saját kontódra, a saját topikodban (pl. "szobatémák offtopik mindenkinek") kommentálni a pálya széléről az eseményeket. Oszi topikját szétoffolni hasonló sértésként fogható fel, mint ami veled történt. Kérlek, ne érts félre, nem akarok belédkötni, csak talán úgy korrektebb lenne.
mandarin#133
Sziasztok!

Dom forumába továbbra is csak itt tudok hozzászólni, mert ott le vagyok tiltva.

Tehát a kb #553 körüliekhez némit:
Úgy érzem a rákosi korszak szele megérintette Eropolis városát.
Az emberek rosszindalatúan, feljelentgetik egymást és a bírák a koholt vádakat, készpénznek veszik. Dom nem egyszer beleesett ebbe a csapdába.
Ez a másik véglet. Kerülendő.
Természetesen személyeskedni nem fogok, hogy ne legyen rajta csámcsogás, és személyeskedés miatt sem akarok az üzemeltetőktől retorziót. Aki itt él, úgyis tudja, mik történtek velem.

Mandarin
A(z) #132 hozzászólást a hozzászóló vonta vissza.
gentelman#131
Sziasztok!

Igaz ez még csak a negyedik írásos megnyílvánulásom ezen a fórumon, de amennyire látom nem túl nagy a tagok írásos aktivitása....,(bigi kivételével) talán nyári szünet van!? Na nem baj,csatolok egy strandos képet nektek! Egyébként az eszközök otthoni gyártásával kapcsolatban műszaki végzettségemnek köszönhetően bárkinek állok rendelkezésére eszközök tervezésében és kivitelezésében, esetleg (csajoknak) kipróbálásban is! Kűldjetek fantázia terveket nem létező vagy nehezen elkészíthető cuccokról,fémből,fábol szinte bármi megvalósítható! Minden ötletnek örülök!
bigi#130
Köszi a tippet...
de az erényövem már készül... hamarosan meglesz. :)

a másik tipp is azt hiszem érdekes és hasznos... csak kicsit nehéz lenne kiviteleznem, mert egyelőre a szerszámkészletem egy kalapácsból és egy gyenge fúrógépből áll 2-3 csavarhúzóból áll... ez meg kicsit még kevés.
de egészen biztosan ha sikerül majd egy nagyobb barkácskészletre szert tennem, fogok tudni jobb kellékeket is gyártani. :)
de azért addig is kihasználunk olyan trükköket, mint láncot erősíteni a plafonra... csak egy csavar kérdése, és aztán lehet hozzá bárhova bármit rögzíteni karabinerrel... lehet mozogni, de mégsem. :) ... ja és eltűntetni sem nehéz, ha vendégek jönnek.

Amúgy érdekesen hangzik az ágy ötleted.. majd mutatsz képet, ha kész lesz?

Bigi
gentelman#129
KELLÉKEK hozzászólás.

Én személy szerint a fémes dolgogat szeretem (bilincsek, láncok,vasrudak,lakatok, szép nagy vaságy, párnázott kovácsoltvas szófa, fém nyakörv,erénvöv, stb) Használni magamon és,(ha van) partneremen is használom. Készíteni már sok mindent készítettem, most egy olyan ágyra szerelhető kikötöző szerkezeten dolgozom, ami az ágy négysarkára alulra rögzíthető kar-láb kötöző, ami tulajdonképpen négy darab doboz. Ezekben a dobozokban, mint az autókban használatos biztonsági öveknél rugós feszítő van, azzal a külömbséggel, hogy nem hevedert, hanem láncot csévél fel,illetve húzásra indúl be a rugó feszítés, a vissza húzást egy racsni akadályozza meg, amihez külömböző bilincsek csatlakoztathatóak.  A használat a következő képpen történne: Képzeld el párodra amikor lefekszik az ányra kezeire és lábaira bilincseket teszel amik egy-egy láncban végződnek, amely láncokat a felszelelt dobozok az első legkisebb rántásnál elkezdenek felcsévélni és ugyan gyengén, de folyamatosan húznak az ágy négy sarka felé a lefekvéskor még laza láncok reggelre feszes béklyókká válnak ugyanis alvás közbeni forgolódás közben biztos,hogy mind a négy lánc kap egy-egy pici rántást. A felhasználni kivánt anyagok: 4 db autó automata övfeszítő, melynek tengelyére kilincskerék kerül, kromozott méterre megvásárolható csavartszemű lánc kb 1,5-1,5 méter melynek végeire króm karika kerül, ami a lakat vagy a karabiner csatlakozáshoz, illetve a túlcsévélődéshez, megakasztáshoz kell. Az ágyhoz rögzítés már egyszerű feladat egyszerűen az ágy aljához kell csavarozni! 


Gentelman
gentelman#128
előzmény
!kep:http://www.eropolis.hu/imgs/USERGALL/FORUMIMG/8907.jpeg
Válasz a(z) 127-es üzenetre: Ah ez remek mégcsak most írtam előszőr ide, de mindjárt van aki egyetért velem, hát ez jól esik! Jó tudni, hogy van olyan ember aki hasonlóan vélekedik! Egyébként a partvisnyélbe csavart kampós távtartó rúd helyet tudnám neked javasolni a könnyen elkészíthető fémváltozatot. A "recept": végy egy tetszőleges hosszúságú (számodra méretileg megfelelő) úgynevezett 1/2 colos vascsövet kalapáccsal vagy satuban lapítsd el mindkét végét ügyelj arra, hogy az ellapítások párhuzamosak legyenek egymáshoz képest, igy kapsz egy lapos, de megmunkálatlan felületet, amit reszelővel sarokcsiszoló géppel vagy kis köszörűvel tisztára simafelületűre alakíthatsz.Érdemes a végeket lekerekíteni, ha ez meg van jöhetnek a furatok,amit már egy egyszerű fúrógéppel ki tudsz fúrni, a lyukak helyét fúrás előtt pontozóval jelöld meg. A lyukak méretét és a végponttól vett helyét érdemes a meglévő egyéb eszközhöz alakítani, mert ha már dolgoztál vele kellemetlen lehet, ha a karabiner, vagy a lakat nem megy bele. Ha elkészült a remekmű tetszőlegesen festheted ( javasolnám a kalapács lakkot), garantáltan 100 évet kibír és nem törik el. Jó sok élvezetet kivánok hozzá! A fém erényövet is el lehet készíteni igényesen, csak a hozzávaló rozsdamentes anyag, illetve a szilikon betét legyártása, beszerzése nehézkes, de erre is van ötletem!  

Gentelman
bigi#127
előzmény
Válasz a(z) 126-es üzenetre:
Sziasztok!
egyet kell értenem ezzel a véleménnyel... én is elég sok mindent vettem meg boltba, igaz volt amit az obi-ban és volt amit az állatkereskedésben... de nagyon ritkán jutottam oda, hogy vmit házilag meg akarjak csinálni, mert azt megérőnek és hasznásnak tartsak.

Ennek részben oka, az esztétikai igényességem... részben pedig, hogy kevés keresgéléssel szinte késszen megkaptam mindent, amire szükségem volt.

Az olyan ötleteken nem sok megosztani valót látok, hogy az ajtókeretbe, ágy szélébe hova fúrtunk kampót, hogy nekünk praktikus legyen (talán annyit tudok elmesélni, hogy a galériás lakás oszlopa mennyire praktikus 4-6 megfelelő helyre betett kampóval... és a BDSMről nem tudó vendégek kérdései ellen, pár olcsó plüsszvirággal jól álcázható szobadísznek)...
a pár méter lánc illetve kötél, amit kedv szerint lehet felhasználni, szintén nem a házi barkácsolni tudás kérdése... a legbonyolultabb szerelést eddig kb egy partvisnyél okozta, amibe 2 kampó is kellett, hogy feszítőrúd legyen.

Úgy gondolom csupán ezek a helyfüggő kellékek azok, amik házi praktikákat igényelnek...
mert hát azért nem hiszem, hogy egy bőrbilincset vagy egy fém erényövet bárki le tudna gyártani házilag, mellékesen a kamrában, vagy épp a szoba sarkában.... szóval azt hiszem, erre nem árt, a megfelelő ismerős, aki meg tudja tenni, az említett 150ezres árnál jóval olcsóbban. (De ahogy elnézem a különböző fórumokat, az ilyen emberek nickjének ajánlása most is jól működik)

Bár én tudok még 1 indokot, amiért érdemes házilag készíteni, vagy egyénileg készítetni a kellékeket... ez pedig a strapabíróság.
Sok cuccot már azért nem veszek meg a szexshop-ban mert van ami 1 használatot sem bír ki... de a legtöbb gyorsan elromlik.... hiába ez is tömegcikk, amiben az az üzlet, ha sokszor veszel újat. :(

Bigi
gentelman#126
előzmény
13 éve készítettem el első fémből készült "racsnis, farkasfogas" boka bilincsemet azóta is kiválóan müködik, bár elégsűrűn kell polírozni mert ez még nem rozsdamentes anyagból készűlt. Manapság már nem érí meg ilyesmit készíteni hiszen szinte bárhol tizenegynéhány-ezerért elég komoly darabok is beszerezhetők. Az eszközök saját magunk által való legyártása csak a nem, vagy igen borsos áron beszerezhető eszközöknél éri meg, illetve ha fantáziánk valami új még nem létező alkalmatosságot kreál. Az ilyen eszközöket nagy óvatossággal körültekintően precízen kell elkészíteni és kipróbálni! Ha mégis saját magatok szeretnétek ilyesmit készíteni nézzetek előbb körül tanulmányozzátok a működését, méretezését, anyagát, csináljatok költségvetést megéri-e foglalkozni vele, vagy egyszerűbb és olcsóbb-e megvásárolni. Szerény véleményem szerint a kapható eszközök közül a "Martins" cég által forgalmazott billincseket valamint a neten több gyártó által is kinált erényöveket éri meg saját kezüleg legyártani, mivel ezen eszközök ára akár száz-százötvenezer forintot is meghaladhatja, az elkészítésükhöz akár szinte félkészen beszerezhetőek az anyagok, így szinte harmad vagy negyed áron is elkészíthetőek.Ha van ötletetek bármilyen eszköz gazdaságos elkészítéséhez irjatok! Ha valaki szeretne megismerni ismerkedni LÁNYOK PARTNERNEK IS, FIÚK "CSAK" BARÁTNAK, akkor írjon!
!kep:http://www.eropolis.hu/imgs/USERGALL/FORUMIMG/8263.jpg
Kedves fórumozók, nem tudom hogy volt-e már, de ajánlom az erre fogékonyak figyelmébe a zoknicsipeszt is. Erősebb mint a ruhacsipesz. :)
jogazda#124
Szivacson alszunk. Már hiányzott. hogy nem tudom a subikámat kikötni "négyfelé". Aztán bementem a legelső barkácsboltba és vettem un. gyűrűscsavart. Belehajtottam a fába. Tökéletes lett. nem szakad ki, könnyű rajta áthúzni a kötelet, nem teszi nagyon tönkre a fát, egy perc alatt eltüntethető, ha útban van. Többféle méret van a nagyobbakra akár már súlyt is lehet tenni. A sárgaréz az igazi.
mazosub49#123
Egyszerű ruhacsipesz, kör alakú fejjel. Szedd szét őket, és párosítsad úgy, hogy a két rész egyforma legyen. A domború páros is használható. A homorú, pl. a mellen gyönyörű nyomokat hagy :)
mandarin#122
előzmény
Válasz a(z) 120-es üzenetre:
Szia Cica!:)

-A dom001 képének a 12.jpg-t gondoltam.
Irtam, hogy nekem a nő tetszik igazán.
Félreérthető voltam(na nem a pasi tetszett)mert a honlapod Képes része tetszett, ahol nem az általad készített eszközök vannak. 
Mellesleg ügyes vagy, és sok szabad időd van, hogy ilyen eszközöket tudsz "barkácsolni".

Hogy melyik nő tetszett?:)
-Tetszik a 38.jpg 
-Szép a kiscicis 26-os. Tudhatjátok, hogy a (palánta ezt ne olvasd)kiscicis nő a gyengém.
-Érdekesen lóg a 44 eske:)
-aA 85-ösön negyon irigylem mindkét személyt, mert akármelyiknek képzelem megamat istenien érezném magam:)

Várom a honlapod fejlesztését!

M
előzmény
Válasz a(z) 119-es üzenetre:
Szia Fall-oszi!

Köszönöm a gratulációdat és jókívánságodat.:) 
Nem kívánom átvenni a fórum szerepét, maradok inkább a háttérben, alkotó szerepben.:) 

Üdv subcica
előzmény
Válasz a(z) 116-es üzenetre:
Szia Mandarin!:)

Köszi az elismerést!:) Nem nyúltam le senki képét.Hasonlóság valóban van, de ha jól megnézed, egyik sem tök ugyanaz.Az egyikben van egy női alak a lány hajában, a másik képen meg egy álló négyzet grafika.:)) Találtam egy oldalt, ahol több nagyszerű fotós mutatja be ezzel a világgal foglalkozó képeit és onnan van a gyűjteményem, a sorozat. Szóval ártatlan vagyok.:) Melyik nő tetszik Neked?:)

Üdv subcica
előzmény
Válasz a(z) 115-es üzenetre:

Szia subcica !
Remek a honlap ! Valami ilyesmire gondoltam, amikor a fórumot indítottam.... kis fejlesztéssel talán át is veheted a fórum szerepét ! Gratulálok és kívánom, hogy sok ötletet és javaslatot kapj és hogy gyarapodjon a választék ! üdv f-o
A(z) #118 hozzászólást a hozzászóló vonta vissza.
A(z) #117 hozzászólást a hozzászóló vonta vissza.
mandarin#116
előzmény
Válasz a(z) 115-es üzenetre:
Szia Cica:)!

Nagyon ügyes vagy. Látom dom001 képét is lenyúltad:)))))
Jók a cuccok, de nekem a nő tetszik igazán:)
Persze ezzel bizonyára nem vagyok egyedül:)

Pussz
Sziasztok!

Elkészült a honlapom, még ugyan nincs kész teljesen, kisebb finomítások hiányoznak, de a lényeg rajta van, hogy miért is készült. Ha van kedvetek nézzétek meg! Néhány saját készítésű ruházat, eszköz található rajta és BDSM képek. 
!link:http://bdsmbondage.atw.hu/
lesfleursdumal#114
előzmény
Válasz a(z) 111-es üzenetre:

Még néhány nap türelmet kérek, eddig idő hiányában nem sikerült a szakértőt meginterjúvolnom:).
ohnegum#113
előzmény
Válasz a(z) 112-es üzenetre:
Sajnálom torokgyík !
Én kb fél évvel ezelőtt találtam ilyeneket és sajnos nem rögzítettem, hogy hol. Utána kellett volna néznem mielőtt beírom, de sajnos elmulasztottam. Egész szombaton keresgéltem, de már nem találtam meg. De volt, és kell lennie, még keresem. Bocs !
torokgyik#112
előzmény
Válasz a(z) 111-es üzenetre:
Szia ohnegum!
Írod, hogíy a neten hosszas keresgéléssel találhatóak tervek. Áruld el nekem hol?:)Hadd gyönyörködhessek nyálcsorgatva a tervek szépségében:)

Kössz.
ohnegum#111
ELÉRTÜK A 100-AT !!!
És beköszönt egy rendkívűl érdekes téma is. A készen megvásárolható elektromos ketyerék igen izgalmas lehetőségeket rejtenek, de vajon milyen saját készítésű kiegészítők készíthetők hozzájuk? Sőt, milyen saját készülékek készíthetők amatőr eszközökkel? A neten, hosszas keresgéléssel találhatók tervek ezek elkészítéséhez, de mivel köztünk nem mindenki műszerész, csak a tervek szépségében és titkos lehetőségeiben gyönyörködhetünk.... vajon egyszerű módon készíthetünk is ilyesmit ??? Elektro-tudorok jelentkezzetek !!!
torokgyik#110
Romlottka Virgácsocska:)!

Az elektromos orgazmus stimulátorok beinditották fantáziámat.
Érdekelnének ilyen leirások, bemutatók.
Melleslg a neten már láttam ilyen 1-2 perces filmecskét.
A lényege, hogy a fazon kényelembe helyezkedik, felszereli az elektródákat a megfelelő pontokra, majd power on és hamarosan szemmel látható az élvezet és az eredménye:) 

Vajon a nőknek is van ilyesmi?

Házilag barkácsolható?
Villamosmérnökök azt hiszem itt előnyben vannak:)

Csak ennyi.
mazosub49#109
előzmény
Válasz a(z) 108-es üzenetre:
gáz nélkül :))) 
piezo
dom001#108
előzmény
Válasz a(z) 107-es üzenetre:

Öngyújtós? Nem gáz az egy kicsit? :P :)
lesfleursdumal#107
előzmény
Válasz a(z) 105-es üzenetre:

Attól függ, kinek mi fáj nagyon:)), bár jobban megnézve azért ki merném próbálni. Elsőre valóban keménynek tűnt. (Közben XcitR-t próbálom rávenni arra, hogy tegye közzé itt a házi elektro barkácseszközeinek készítési módját...az öngyújtós különösen érdemes a "Szakma Ifjú Mestere" címre:)).
palanta#106
előzmény
Válasz a(z) 105-es üzenetre:

a hurkapálcikából kétfélét lehet kapni, a vékonyabb kevésbé van lecsiszolva, a vastagabbat ritkábban lehet kapni, ám megmunkálásában finomabb, jobban le van csiszolva. Sajnos már többször megesett, hogy a rosszabbik fajtából szálka ment az ujjamba, ami ezen a helyen még kellemetlenebb lehet, ráadásul könnyen törik, nem rugalmas, ezért érdemesebb vadászni, és egy hobbiboltban, nagyobb papírkereskedésben, ahol nagyobb a választék beszerezni a jobbik fajtát. 20-30 forint a különbség kb, de megéri.
dom001#105
előzmény
!kep:http://www.eropolis.hu/imgs/USERGALL/FORUMIMG/6348.jpg
Válasz a(z) 103-es üzenetre:
Mint korábban - más fórumban - jeleztem, időnként az index Igényes BDSM képek topicjába is elhelyezek egy-egy számomra jelentőséggel bíró képet. A halászó, vadászó és (kép)nézegető életmód során akadtam a minap erre a képre. Ha jól látom, teljesen hétköznapi, bármely háztartásban előforduló eszközt használt a fotós, vagy a segítője. Hurkapálcákat és talán befőttes gumikat. Ezekkel az egyszerű eszközökkel vetette alá tortúrának mind az ajkakat, mind a modell keblét. Az első pillanatban meghökkentem, de alaposabban szemügyre véve a képet, azt gyanítom, hogy nem túlzottan fájdalmas, inkább látványos eszközhasználatról van szó. (Attól mindenkit óva intenék, hogy a pálcikák helyett hasított bambuszt használjon.)
dom001#104
OFF
Szia Oszi! :)
A linknek a gyakorlatban az Ismerkedés a BDSM-el fórumra kellene mutatnia, a #9es hsz-re. Íme a bizonyíték, béna vagyok. ;)
előzmény
Válasz a(z) 102-es üzenetre:
Kedves dom001 !
Köszönöm a bíztatást ( bár a megadott címre nem ugrik rá a keresőm ), a fórumot nem zárom be. Ha úgy gondolod, gondoljátok, hogy egy ilyen ritkán látogatott fórum fenntartásának értelme van, hát legyen, bár továbbra is zavar, hogy úgy tűnik itt nincs mit megbeszélni, bemutatni, elmondani.

Felvetnék néhány témát kezdetnek, hátha a reagálások beindítanak valamit :
- a hely ( megtalálása, kialakítása, ?álcázása? )
- bútorok..... kereszt, deres, kaloda készítése
- kötözőanyagok, szalagok, 
- ruhák, jelmezek
- eszközök.... fémből, fából, bőrből, bármiből
- elektrostimulálók ( már csak azért is, mert 
  nem kellő körültekintéssel, hozzáértéssel akár
  veszélyes is lehet ) saját készítésű kiegészítők
- sajátos játékok, játékszabályok
A bdsm-ben tanusított viselkedési formák is ide sorolhatók, de azokkal annyi más fórum foglalkozik
És természetesen bármi más ötlet, gondolat, javaslat jöhet.... hátha másnak a hozzáfűzni valója hasznosan tovább röpítheti a fantáziát.
Hozzatok egy kis életet, játékosságot, ötleteket a fórumba !! Gyerünk ! Ne csak beszéljünk róla, szinesítsük is meg mások ötleteivel az együttlétet

12345
Beköltöznél Eropolisba?
Elfelejtetted a jelszavad?
Információ
A felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ. Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.