méretek és egyebek

itt vagy: Eropolis > Belváros > Blog > baba51 > 59

Ha elfelejtetted a jelszavad...
Ha még nem vagy tag...
Írd meg az életed, írd meg a mai napod! Jó volt? Mi volt a jó benne és mi hiányzott? Mi húzott fel a legjobban ma? S minek örültél? Mi volt a legérdekesebb ma Eropolisban? Hát a külvilágban mi történt?

baba51 blogja


gondolatok
szösszenetek
« előző bejegyzés^ összes bejegyzés ^következő bejegyzés »
méretek és egyebek
#59 2013-06-13 20:05:52
Igen, igen ma újra megtörtént, az eszem elhagyom...ilyen nincs, ez is csak velem fordul elő....
Az írja komoly kapcsolatot keres...itt az eron??? na mindegy próba, szerencse...adatok magas, nagy darab...no de keresztbe???    de végre jó nagy a mérete, belegondolok...izgató...és megjön, hmm...nem hiszem van e ennél nagyobb autó, szinte bele sem lehet ülni, csak felmászni rá....szerintem később rá is....
No mindegy, becihelődünk, elindul a csevej....nekem bejössssz, nekem is....de magamban csak többet ne találkozzunk  de szerintem biztos nem is fogunk mivel az autód egyenes arányban van a farkaddal, amennyivel az nagyobb ez annyival kisebb. A 20-szal szemben ami a lapodon volt jó ha üti a 12-őt. A számat sem tölti ki, akkor meg minek betenni, úgyse érezném....de hát nem kell izgulni, két húzás kézzel és késsz...Miért csak ilyeneket dob a sors????

A másik: rám ír 5x, 6x, minden fórumon megtalál évek óta, bárhova beregizek ő ott van, ígér fűt fát, randevút, hosszú csókos éjszakát, wellnes hétvégét, telefonon ugyan már párszor beszéltünk, de 5-6 éve találka semmi....most is megtalált és mint jó modorú úriember első levelében fotót küld magáról. ezzel semmi baj csak ezt küldözi mindenhova 6 éve, persze megismerem, már nem írok...meguntam, meg nem is értem rá és mi történik??? oppá letilt!!!! de még előtte egy dörgedelmes levélben közli Bocs de már ez elején elbuktál az inteligencia teszten....sok sikert...és letilt!!!!.... könyörgöm és ő hol marad??? 5 éve??? az ő tesztje mit mutat????

6 hozzászólás |

Hozzászólások

baba51#59#6 2013-06-14 14:03:12
#suzye: ez annó még kompenzálni sem akarta, szívem szerint megmondtam volna, hogy hová tegye azt a pici, még csak nem is keményedő valamit. Nem csodálom, hogy az asszony elvált tőle, meglett a vagyon oszt a felivel lépett, lecserélte egy jó nagy farkú adonisszal, a gyerekei meg fejik mint egy tehenet... :D  :D  :D 
suzye#59#5 2013-06-14 12:46:45
Nagy, böhöm autó, kétajtós szekrény alkatú pasi, mini farokméret engem is utol ért már. Az első "sokk" után, egy rövid ideig próbát tettem vele. Bár egyéb módon próbálta kompenzálni, de ami hiányzó érzet ott belül, azt nem lehet pótolni semmivel. Így aztán annyiban maradt a dolog. Ez sok-sok évvel ezelőtt volt, de a mai napig is megtalál, máshol is, és fűzi az agyam. Pedig ennyi idő után, már le kellett volna esnie neki, hogy esélytelen. 
Szóval nem vagy egyedül ezzel baba.... :)  
dundilany#59#4 2013-06-13 22:15:16
A férfiak néhány dologról előszeretettel hazudnak: a farokméret, a magasság és a családi állapot. De nem értem, mert még ha ez utóbbit egy darabig el is lehet titkolni, a többi kiderül azonnal amint arra kerül a sor! Vagy azt gondolják, a nők hülyék és vakok egyben? Azért egy 12 centis és egy 20-as között van némi különbség. Ahogy a 170 centis magasság és a közel 180 között is. 

Jaj, ezt az intelligencia tesztes szöveget én is megkaptam egy pasitól! Az okát ma sem értem, mert én még szépen be is léptem privire, válaszoltam is, csak az volt a baja, hogy nem csak vele beszélgetek.... ráadásul akkor tényleg csak vele beszéltem! 

Summa summárum: nagy az isten állatkertje, és alacsonyak a kerítések!  :D
mona-lujza#59#3 2013-06-13 21:37:46
#baba51: na,akkor, hogy stílusos legyek: így egészen más a baba fekvése ;) 

ebben az esetben örülj neki, hogy csak két húzás kellett, na :D 

baba51#59#2 2013-06-13 20:47:11
#mona-lujza: Nyugodtan kérdezhetsz, akár priviben is...nem most volt, még a muszály időszakban, türelmisként...csak elővettem  :D  :D  :D 
mona-lujza#59#1 2013-06-13 20:35:25
Huh, beírtam valamit, aztán kitöröltem. Nem bántó volt, csak kérdezni akartam, de rájöttem, hogy nem illik. 

Szóval mást írok: ha 20 centi kell, akkor nem kell kettőt sem húzni a 12-ön, mert akkor a Te is tetszel az a húzásnak szólt, nem Neked. :/  :pirul: 
Ha ez van, akkor ki kell "esni" abból a nagy dög szar kocsiból, ő meg húzza magának a kettőt, ha akarja. Te pedig nyugodtan hallgasd végig, ha bunkóskodik, majd remegő gyomorral ugyan, de mosolyogva mondd neki: neked is szép napot vagy Tiedbe is.  Az eredmény ugyanaz lesz: letilt majd. 

De Benned az érzés, az nem lesz ugyanaz... Hm? :*  ;) 

Ja, és igenis lehet innen komoly kapcsolatot összeszedni!  :cigi: 


Ajánlott szobák
#bdsm_szoba800BDSM - extrém szexualitás
Ajánlott szobák
#biszex_szoba3121Biszexuális vagy, be kell lépned!
Ajánlott szobák
#maszti_szoba400Eropolis hivatalos maszti szobája

#centrum_szoba200Belvárosi szexmentes csevegő
Ajánlott szobák
#homo_szoba1610Meleg férfiak egymás között
Ajánlott szobák
#hetero_szoba1200Heteroszexuális vadászterület
Ajánlott szobák
#profi_csajok500Türelmi zónás csajok várnak
Ajánlott szobák
#transz_szoba1210Transzszexuális csevegő

#cdfatime100GANGBANG








A felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ. Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.