Honnan az ötlet?

itt vagy: Eropolis > Biszex negyed > Forum

Ha elfelejtetted a jelszavad...
Ha még nem vagy tag...

Témagazda:




Honnan az ötlet?
Arra lennék kiváncsi,hogy a házaspárok ,hogyan is kezdték el a keresést... Ki vagy mi inspirálta őket arra,hogy párként keressenek párokat,nőket,férfiakat?
Sokféle magyarázat létezik.Jómagam halottam már közös elhatározásról,a szexuális élet tartalmasabbá tétele utáni vágyról,de hallottam olyat is,hogy a férj vagy a feleség erőltette bele a társát az ilyesfajta keresésbe.
Hallottam jól sikerült,hosszútávú-még ma is együtt vannak-kapcsolatról,de csúfos válásokról is emiatt.
Mik a tapasztalatok? Meddig mehet el egy ilyesfajta kapcsolat? Van féltékenység? Irigység....egyéb komplexusok?


Hozzászólnál? Gyere és regisztrálj!
bitangno79#822010-09-15 10:58:04
Érdekes gondolatokat vetettetek fel, főleg hozoka. Azon gondolkodom nekem mi az ami hiányzik.De nem tudok olyat mondani amit a párom nem ad meg nekem. De azért tudom az okokat amiért keresünk:P Én szüz voltam amikor a férjem megismertem, nem volt más férfi az életemben. Igen, kíváncsi lettem ami igaz a férjemre is. Neki sem volt sok kapcsolata. És hát valjuk be nagyon izgalmas amikor megoszthatjuk azokat  a kalandokat amit átélünk, sőt mi több együtt éljük meg. Adunk egymásnak valami pluszt valamit amiről sokan csak álmodnak. 
Valóban nem egyszerü megtalálni a megfelelő párt, De aki kitartó annak megvan az eredménye.  ;-)
alfaeva#812010-09-15 07:49:40
Bocsi,de tegnap nagyon hamar be kellett fejeznem,és nem tudtam átnézni a hibákat.Szóval azért nekünk sem volt természetesen minden ilyen egyszerű,volt azért abban csalódás bőven.Azt gondolom ha valaki nem találja egyáltalán a párját,talán érdemes lenne magában is keresnie a hibát.Persze hogy a legjobbat,és a legtökéletesebbet akarjuk,de olyan nincs. :-(
alfaeva#802010-09-14 14:27:16
Sziasztok!Most már csak egyedül vagyok,beszélgetni járok fel!Adok egy újabb verziót!Mi annak idelyén azért regeltünk fel,mert a párom is bi,és ki akarta próbálni milyen egy pasival.Hát felkerekedtünk,kerestünk,találtunk,örültünk!
hozoka363#792010-09-14 13:34:53
Ha valami nincs meg egy kapcsolatban,akkor előbb utobb máshol keressük meg..Ha valaki tisztában a hiányosságaival,és elég erös a szeretet,akkor nem fogja kisajátitani a másikat,hanem hagyja a hiányt potolja máshol.Attol,hogy én nem szeretek valamit,még nem kell megtennem azért,mert a másiknak az a jo.De nem nekem.Tolerancia mindkét részröl..

Én étterembe azért járok,hogy ott olyat egyek,amit otthon nem tudok elkésziteni.

Másikat azért keresek,mert valamit nem kaphatok meg otthon,valamit nem tud megadni a párom,akármennyire is igyekszik.De nem akarunk szakitani,mert a pici kis dolgon kivül megtaláltuk azt,akivel letudnánk élni a hétköznapokat.
clary#782010-08-31 10:45:00
Válasz a(z) 77-es üzenetre:

Még nem mondtam, hogy imádok lovagolni? :-O :-D Gyere! Lovagolok én Rajtad is, ha csak ez hiányzik a boldogságodhoz :-P :-D
nuclear#772010-08-31 10:24:08
Válasz a(z) 76-es üzenetre:
Szóval,lovagolsz a ..hmm.sajna nem rajtam,hanem a szavakon?:D
clary#762010-08-31 10:20:53
Válasz a(z) 75-es üzenetre:

Na igen, de akkor nem egészen stimmel ez a mondat: "(elképesztő mennyien nem érzik ki a szarkazmust a fenti, utolsó mondatból...no persze "ők az intelligensek":D:D:D )" Úgy lett volna helyes, ha azt írod: ők az inteligensek :-D Manapság nagyon divat lett "inteligens"nek lenni :-D
Hehe :-P Látod, az én ruhám nem piszkolódik :-P :-D Még mindig szép piros :-D
nuclear#752010-08-31 10:06:47
Válasz a(z) 74-es üzenetre:
Csak jó volt kicsit játszani a fogalmakkal:)
Mire jó a nickcsere? Tudod aki a zavarosban halászik,annak néha új ruhát kell felvennie,hogy látszólag tiszta maradjon:)
clary#742010-08-31 09:43:35
Válasz a(z) 71-es üzenetre:

Igen, látom ismét nevet váltottál. (csak tudnám mire jó :-D ) Egyébként bombasztikus a reglapod, de azért vitatkoznék Veled :-P Írtál ugyan rá valamit, de kitöltve közel sincsen :-P Ergo! Te nem vagy kamus!!!!! :-D Mint ahogyan én sem :-P :-D Vagy én az vagyok? :-/ ;-)
clary#732010-08-31 09:31:13
Válasz a(z) 64-es üzenetre:

Tudod, szerintem kétféle irigység van. Az egyik, amikor a másiktól irigylek valamit, vagy valakit és ez a rosszabbik. Én ettől teljesen mentes vagyok :-P A másik az, ami inspirálja az embert, hogy én is szeretnék (akarok) olyant. utóbbi előre visz, míg az előbbi inkább hátráltat. Ahhoz tudnám hasonlítani, mint mikor valamiben hiba/kár keletkezik és nem azzal foglalkozunk, hogyan tudnánk helyrehozni, á, dehogy, előbb keresünk egy bűnbakot.
jovelem#722010-08-31 08:38:26
Szia :-) 
én nem párban keresek, de azt hiszem nem is lennék alkalmas ilyen kapcsolatra, ha szeretném a párom. 
Egoista önző dög vagyok, és csak magamnak akarnám. 
hu ezzel nem vittelek előre a kutakodásban. 
Igaz?
nuclear#712010-08-31 08:28:15
Jah,a nevem változott csak,én nem:)
nuclear#702010-08-31 08:27:47
Nah újra itt és folytathatjuk a téma boncolgatását.
Bár kétségtelen,hogy néha úgyérzem,hogy kissé érzékeny kérdést feszegetek ezzel a topikkal.
mamamamaci#692010-08-14 12:46:53
Sajnos nálunk is voltak ilyen tapasztalatok.Míg párom és a másik pár hölgy tagja jól érezték magukat és szinte unatkoztam.Mert a másik pasi leginkább azzal volt elfoglalva hogy saját párját nézze az én férjemmel.Ami nem lenne gond, de az ilyen párok, pasik nem értem miért nem pasit keresnek harmadiknak?Mert a hölgyre annak a pasinak nem igazán van szüksége.Szóval ezekből nem lett kapcsolat egyből sem.De ez nem féltékenység amit ilyenkor az éhenmaradt érez.Hiszen ez előfordulhat mindez fordítva is!
bitangno79#682010-08-14 09:43:05
Válasz a(z) 65-es üzenetre:

Clary hasonló dolgokat ír le amit én is éreztem már. Valóban nem féltékenység... inkább az unalom ahogy Clary írta. Vannak párok akik csak azért kezdenek bele mert valamelyik fél hiányt szenved. DE vannak olyan párok is akiknek semmi baj a szexuális életükkel...csak pluszra vágynak. Igen...ez bármikor megtörténhet újra akár velem akár a párommal / hiszen arra is volt példa, hogy a nő volt egyenlő a nullával/. Szóval azt a párt kell megtalálni akik nem azért kezdték el hogy valamit pótoljanak. Igen ez nem könnyü...nincs senkire ráírva.  :-D  S akkor miért? Egyszerü a vállasz. Mert már átéltük azt is amikor ugymond tökéletes minden!  :-P 
Engem a swinger bulik riasztanak... érdekel hogy milyen lehet de nem hiszem hogy képes lennék ott letenni a gátlásaimat és élvezni a helyzetet.
clary#672010-08-14 09:37:05
Válasz a(z) 64-es üzenetre:

Kiegészítésül az előzőhöz. Másnak nem hiszem, hogy olyan élvezetet tudott volna nyújtani, ugyanis nagy előnyöm volt velük szemben: szerelmes voltam bele  :-)  Ez nálam egyet jelentett a sorozatos és nagyon hosszú orgazmusokkal  :-P  Mióta egyedül élek, azóta háromszor tapasztaltam ilyent  :-)  Belegondolva, éppen időszerű lenne már egy szerelem, a legutolsó 5 éve volt  :-D 
clary#662010-08-14 09:17:16
Válasz a(z) 64-es üzenetre:

Érdekes dolgokat vetsz föl  :-)  Irigység csupán azért volt, mert míg ők jól érezték magukat, addig én-hát, hogy is mondjam-unatkoztam(?). Talán ez elég közel van ahhoz az érzéshez amit akkor éreztem. Nem igazán az élvezetet irigyeltem, azt ugyanis előtte, vagy utána én ugyanúgy megkaptam  :-)  Mestere volt a szexnek(most is az még)  :-)  Érdekes módon a swingerbulik alkalmával nem volt bennem semmi ilyen rossz érzés, mert pótolta a társaság, a hangulat.
pszichotoxin#652010-08-14 07:48:34
Válasz a(z) 63-es üzenetre:
Szóval kiskegyednek is volt része ilyesmiben?
De hát ez ott lebeghet feletted mint Demoklész kardja,minden esteben!!! Ez sem tántorít el?
pszichotoxin#642010-08-14 07:45:56
Válasz a(z) 62-es üzenetre:
Tehát akkor nyugodtan elmondhatjuk,hogy a keresztény tanok ellen vétettél...hmm....kétszer is? Paráznaság,irigység?:D:D:D:D
De komolyra fordítva a szót,a féltékenység is egyajta igység.Irigység arra akinek a szeretett olyan vagy nagyobb örömet okoz mint nekünk.
Nem hiszem,hogy egyszerű lehet megélni azt amint a szeretett éppen mással élvez hatalmasakat-no és itt vagy a kutya eltemetve-olyanokat amiket én sosem tapasztaltam meg vele.Ennek az oka vagy a testiség/profizmusban rejlik,vagy pedig,hogy sosem tudtad addig nyújtani neki azt az örömöt amit mással át tud élni.Ez mindkét fél számára bizonyítvány!
bitangno79#632010-08-13 17:48:46
Válasz a(z) 62-es üzenetre:

Hmm....hát Clary ehhez hasonló rossz élményben sajons nekem is volt részem.  :-(  Amikor az járt a fejemben mi a francnak adtam kölcsön a jót ha rosszat kaptam helyette?!  :-P  Ez sem féltékenység volt...hanem vlóban...inkább írígység.  :-D  DE volt olyan pár akikkel 100%-osan müködött minden a barátság is és a szexulaitás is. Tulkép ez a lényeg. Nagyon bízom benne hogy hamarosan újra átélhetjük ezt.  :-) 
clary#622010-08-13 17:30:15
Válasz a(z) 61-es üzenetre:

A szádon is lehetnék kedves, csak az a fránya távolság ne lenne  :-D  De ha meglátogatsz....  ;-) 
Szóval, visszatérve az eredeti témára. Nekem ebben saját tapasztalatom nincsen, mert párként kerestem már párt a régi kedvesemmel, de az nem ugyanaz, mintha a házastársával keres az ember. Hozzátenném ,hogy a kedvesem nős volt-és 38 éves-, én csak a "szerető" státuszt töltöttem be mellette. Rettentő sok mindenben hasonló volt a gondolkodásunk, nem mellékesen a szexben is. Ő vetette föl, hogy mi lenne ha keresnénk párokat a párcserés szexre. Belementem, mert az én fantáziámat is izgatta. Aztán a sokadik próbálkozás után én dobtam be a törülközőt, mert számomra messze nem nyújtották ezek a kalandok azt az élményt, amit az ember elvárt volna. Történetesen rosszul éreztem magam majd' minden egyes alkalommal, mert azt tapasztaltam, hogy az én drágám kegyetlenül kielégítette a partnerét, én viszont "úgy maradtam"  :-D  Megjegyzem semmi féltékenység nem volt bennem, irigység annál több  :-D  Be is dobtam egy idő után a törülközőt, így maradt a swinger  :-P  Igaz ott is legtöbb esetben hasonló tapasztalataim voltak, de egy esetben megtörtént a "csoda"  :-)  A párom lent ült a társasággal, én pedig 2 "kemény" fiúval az emeleten naaaaagggggyon jól éreztem magam, erősen hangot is adva az élménynek  :-P  Utána megkérdeztem tőle, mit érzett míg én nélküle élvezkedtem. Mire ő annyit válaszolt, hogy szívesen lett volna nem csak fül, de szemtanúja is. 
Levonva a következtetést, ez a dolog csak azoknak a pároknak való, akik őszinték a kapcsolatukban, és maximálisan megbíznak egymásban. A mai napig jó barátok vagyunk, sokkal ritkábban találkozunk, de olyankor többnyire jól érezzük magunkat  :-)  (Egy órája ment el tőlem  :-P  )
pszichotoxin#612010-08-13 10:25:38
Válasz a(z) 60-es üzenetre:
Oké! De a számon,kérlek:D. Vagy inkább számonkérlek?
Nekem végül is mindegy lenne melyiket választod:)
clary#602010-08-12 21:19:45
Válasz a(z) 57-es üzenetre:

Hát jó. Rádumáltál  ;-)  De ugye tudsz várni holnapig, mert ehhez az okosabbik féltekémet kell használni, márpedig az ilyenkor már alszik  :-P  Jó persze, mondhatod, hogy nehéz dolog lesz, de ígérem, összeszedem az összes eszemet  :-D 
szokesziren#592010-08-12 20:54:31
Válasz a(z) 58-es üzenetre:
Én nem kezdek vta témát  :-P 
Siri csendben maradok  :-D 
pszichotoxin#582010-08-12 20:47:43
Válasz a(z) 56-es üzenetre:
Az nem baj ,kedves szirénkém.Én benne vagyok az érdemi vitákban is,hiszen a fórum a vitákról szól.Nem lényeges az,h meggyőzzük a másikat az álláspontjaink helyességéről mert sokkal fontosabb a kommunikáció megléte.
pszichotoxin#572010-08-12 20:45:59
Válasz a(z) 55-es üzenetre:
Édesem!
Hát az ujjacskáidat használhatnád most rám is egy kicsit:).Egyébként engem tényleg érdekel ennek a lélektani oldala is.Annyi minden hall az ember akkor amikor privátbeszélgetéseket folytat itt "négyszemközt".Alig találkoztam olyanokkal akik felvállalták volna a páros...házaspáros szexet akkor amikor a férje nem volt ott mellette.Nekem emiatt tünik kicsit álságosnak,kényszeredettnek ez az egész párosdi.Persze nem mondom ,hogy minden esetben így van,de a beszélgetéseim 70%-ban igen.
szokesziren#562010-08-12 15:04:44
Válasz a(z) 52-es üzenetre:
Hm..irom megint..nem akarnak tulsokat irni...vagy kiadni a titkokat  :-D 
Vagy..csak azért irnak mert igy van hangulat  :-) 
clary#552010-08-12 12:42:42
Válasz a(z) 49-es üzenetre:

Az a baj drágám, hogy én is csak hosszan tudnék írni, épp ezért nem teszem.....úúúúúúúúgy utálok írni  :-D  Sokkal jobban szeretek olvasni  ;-) 
Tudom sokan mondanák most, hogy más a látszat, pedig ez így van  :-P 
bitangno79#542010-08-12 11:43:36
Válasz a(z) 52-es üzenetre:

Én megkértelek hogy mond el a vélleményede a hozzá szólásomról s nem tetted:p  :-D  Így nem volt mire reagánom.  :-) 
szokesziren#532010-08-12 06:02:57
Válasz a(z) 52-es üzenetre:
Nem fulladt...csak az új az új ...tapasztalat  :-( 
Sajnos csak addig megy amig ide jönnek ..én be be nézek !!
pszichotoxin#522010-08-11 11:31:10
Látom befulladt a topik.
Én elhiszem,hogy kissé kínos témát feszegetek,de hát azért fórum a fórum,hogy minél jobban ki tudjunk vesézni,egy-egy témakört.
szokesziren#512010-08-02 16:41:00
Válasz a(z) 46-es üzenetre:
Igy van az én esetem más sajnos  :-( 
pszichotoxin#502010-08-02 15:27:37
Válasz a(z) 48-es üzenetre:

"De akkor is nagy élmény számomra élvezésig nyalni egy másik puncit."
Hidd el nekem is jó érzés...:)

Azért nem kell nekem sem bemutatni milyen a 2+1 vagy az 1+2-s felállás.:)
De én úgy voltam ezzel,hogy a két nő közül az egyik mindig valamit jobban csinált.Ennek pedig egyértelműen a vonzalom volt az oka és nem más.Jobban vonzódtam mindig az egyikhez mint a másikhoz.Amellett pedig nekem nem jött be a megosztott figyelem etéren.Nem tudtam koncentrálni ,csak az egyik nőre mindig.A másikra korlátozott volt a figyelmem.Ez lehet,h az én szegénységi bizonyítványom,de mégis felvállalom.
A két férfi és egy nő felállásban pedig ugyanezt tapasztaltam,csak éppen a nő részéről.Ő sem tudott megosztottan figyelni.Volt eset,h az én érintésem okozott számára gyönyört és a haveromé alig,míg más esetben máshol ez pont fordítva történt.
Van ez így.....
pszichotoxin#492010-08-02 15:21:24
Válasz a(z) 41-es üzenetre:

Szia Klárikám!

"Nagyon jó témát választottál :-)"
Ez csak azért lehet mert én is nagyon jó vagyok:D:D:D.. Csak vicceltem.,
Ismersz már annyira,hogy tudd,engem igazából egyes témák mentális háttere érdekel.A fizikális rész nem érdekel mert egyszerű.Feláll és dugni kell.:) Ebben semmi bonyolult nincs.Ámde amiért feláll-és nem anatómiai szempontból-na az az érdekes.Tehát a háttér.Hosszan tudnék beszélni az eddigi kommentekről és azokról a reakciókról amelyeket egy-egy felvetésem okozott.
bubuka1#482010-08-02 13:14:07
Válasz a(z) 20-es üzenetre:
Nos rosszul gondolod. Jelenleg is érdekel a többes, holott nem egy partnerem van és ténlyeg megkapok tőlók mindent, amit egy szóló pasitól meg lehet kapni.
De akkor is nagy élmény számomra élvezésig nyalni egy másik puncit. És az sem hanyagolható érzés amikor két férfi foglalkozik velem.
Ez azért jó téma, mert aki már próbálta és kellemes volt kardoskodik mellette, akinek rossz élmény, az elítéli, aki pedig eleve elzárkózik, annak maradnak furábbnál furább keresztkérdések, de soha nem kap olyan választ amit elfogadna.
Esetemben kényszerítésről soha nem beszélhettünk és én sem kényszerítettem ilyenre senkit.
Én hiszek a szabad akaratban és abban, hogy felnőtt!! (nem 20 évesek!) emberek el tudják dönteni mit akarnak és mi a jó nekik.
És mindenkinek szíve joga azt tenni amit akar. Aki nem meri megtenni, de álmodik róla meg csak irigykedjen a távolból!
bitangno79#472010-08-02 11:09:05
Válasz a(z) 43-es üzenetre:

Nem baj ha fehér hollók vagyunk:P Csak érezzük jól magunkat e rövidke is földi létünk során.  :-P   :-D 
bitangno79#462010-08-02 11:07:47
Válasz a(z) 45-es üzenetre:

Persze az teljesen más helyzet akkor amiben Te vagy! Nem is lehet össze hasonlítani.
Én sem akarok senkit sem rá sem lebeszélni arról h nyisson. Ezt minden párnak magának kell eldönteni.Helyre tenni az érzéseket.Én csak a saját példánkat mondom el hogy nálunk hogyan tud müködni. Ha a másik pár oldaláról jönnek érzelmek s ezt észre veszük egyértelmü hogy vége bermennyire is fáj! Hiszen nem az a cél hogy bármit tönkre tegyünk! Sőt! Az a cél hogy olyan pluszt addjunk egymásnak amiről sokan álmodni sem mernek! És ezt is együtt éljük meg, azzal az emberrel akit az életem párjául választottam!  :-) 
szokesziren#452010-08-02 10:46:15
Válasz a(z) 42-es üzenetre:
Elhiszem neked...sőtt..de ha megbeszélitek..és a "vonzalo" amit Ti annak reméltek a másik pár bár mely tagjától..valami másba csap át na akkor vannak nagy gondok!!
De azt tudom ..Te Ti kezelni tudjátok !!!
Nálam más a szitu...férjem betegségéből adódóan vannak gondok...na ezért én nem válok..halgatólagosan..tudja !!
De nem is bántjuk soha egymást..!!
És akárhogy nézem..nem tudom megszólni azt aki nem nyit..vagy nem akar..de kevés..és halgatólagos egyezés van..!!
Akár NŐ akár FFI az illető!!
clary#442010-08-02 10:44:51
Kimaradt a lényeg. Ha egy párkapcsolatban megvan az őszinteség, egymás tisztelete, megbecsülése a szeretet mellett-mert ugye a szerelem idővel elmúlik-, akkor ott hiba nem lehet. Az ilyen kapcsolat nagyon sokat elbír, többet mint ha ezek *bármelyike* is hiányozna.
mamamamaci#432010-08-02 10:43:33
Válasz a(z) 42-es üzenetre:Kb. ugyanígy működik nálunk is, mint ahogy a 21-esben le is írtam.Örülök hogy másoknál is így működhet ez! Legalább nem vagyunk fehér hollók.De ez nem jelenti azt hogy mindenkinél szuperálhat.
bitangno79#422010-08-02 10:36:38
Válasz a(z) 39-es üzenetre:

Szirén, van amiben egyet értünk s van amiben nem. 
Én arról tudok bezsélni amit mi élünk meg. Nem egy kapcsolatunk volt már így tudom miről beszélek. Mi amikor kapcsolatot kezdünk megbeszéljük hogy az a pár olyan-e amit keresünk stb. Minden gondolatot félelmet megosztunk. Ha az mellett döntünk hogy igen ez a pár megfelelő nekünk akkor közösen éljük meg mindazt amit a négyes addhat. Amikor haza megyünk az éjszaka nyugalmában megbeszéljük mi történt megosztjuk a gondolatainkat a másikkal. Őszintén titkok nélkül. 
Amikor egy párral kapcsolatot kezdünk akkor azt is szem előtt tartjuk hogy az a pár mennyire tartja "tiszteletben" a játékszabályokat. Mert igen vannak érzelmek...hogyis ne lennének, hiszen emberek vagyunk. De ez *nem* szerelem! Inkább kötődés, és nem csak a pár egyik tagjához hanem négyen egymáshoz.
Én is ismerek olyan párokat ahol ez a fajta nyitás problémákat hozott, de azt is tudom hogy ezeknél a pároknál már előzőleg is sok -sok gond volt. Talán ettől remélték hogy valami pozitív írányba fordul. 
Egyébként ha bele gondolok hogy élném meg hogy a hátam mögött kezd kapcsolatot a férjem.... lehet én is azt mondanám hogy a kapcsolatunk végét jelentené. Hiszen itt már elindul a hazudozás a kétszínűség. Az nekem nagyon fájna ha egy másik nő miatt engem becsapna.
clary#412010-08-02 10:28:28
Válasz a(z) 37-es üzenetre:

Nagyon jó témát választottál  :-)  
Akkor elmondanám az én tapasztalatomat  ;-) 
20 évig éltem együtt az "urammal". Igen, így szoktam említeni anno ha valakivel éppen róla beszéltem. Ha történetesen ő (nem érdemel nagy ő-t) is fültanúja volt, hát erősen kikérte magának. Közben a viselkedése velem szemben-ha éppen nem voltunk társaságban- teljesen arra vallott, mintha a tulajdona lettem volna. Több szeretőjéről tudtam, de azok miatt nem féltettem a házasságunkat, tudtam, hogy csak a szex miatt kellettek neki. Ezt anno úgy fogalmaztam meg, hogy  "bízom benne, bár nem tenném érte tűzbe a kezemet". Értettem ezalatt, hogy tudtam, én többet érek számára, mint hogy bármelyikért is odadobta volna a házasságunkat. Történt, hogy munkahelyet váltottam és lett egy jó barátnőm, kolléganőm aki történetesen szomszédom is volt szinte. Neki "sírtam" el néha a problémáinkat. Amiben ekkor már benne volt, hogy több hónapja bizony nem volt köztünk szex. Én buta fejemmel annak tulajdonítottam, hogy éppen csak a 220V-ba nem kötött bele. Nos a kedves kolleginának szinte fölajánlottam az én páromat, mondván, azt sem bánnám ha vele lenne "kapcsolata" Mit válaszolt erre? "Ugyan Klári! Nem tudnék a szemedbe nézni" Mint picit később kiderült, akkor már 5 hónapja a szemembe tudott nézni  :-D  Na nem húzom tovább, a lényeg az, hogy nem a "hűtlensége" miatt hagytam ott és vele együtt szinte mindent, mert örültem neki, hogy végre "szabad" vagyok. És nem adom könnyen a függetlenségem, bár nem mondom soha, hogy soha  :-D 
Ui: Utálok írni  :-D 
mamamamaci#402010-08-02 10:24:40
Nos nem is tudom kinek válaszoljak.Inkább csak írok.A bizalom és a szeretet a legfontosabb.Főleg egy nyitott kapcsolatban.De mindenkinek mást jelent az hogy nyitott.Azzal semmiképp sem tudok egyetérteni hogy egy párnak legyenek egymás mellett még külön útjaik is.MÉg ha a másik tud róla, akkor sem igazán hiszem hogy az jó.Az biztos hogy ez a többes dolog veszélyes is lehet, mi van ha párom beleszeret eg másikba.De ha az őszinteség működik, akkor az ember nem megy olyan helyzetbe bele, amiről úgy érzi hogy számára veszélyes lehet.
Az hogy csak az egyik fél akarja a nyitást, szerintem nem működik.És ott is van vége a kapcsolatnak.Ha idáig el tudnak jutni, az azért lehetséges, mert a szexuális életük eleve nem működik jól.Nem figyelnek egymásra eléggé.Ha az egyik fél nem kap meg mindent a másiktól akkor szeretné a hiányzó dolgokat máshol, mástól megkapni.A két fél túlságosan eltávolodik egymástól, ezt már szerintem nem bírja ki egy ilyen kapcsolat.Persze van olyan férfi és nő is akinek nem elég soha egy partner, arról nincs mit mondanom, azoknak az embereknek sosem lesz elég jó semmi és senki.
Szerintem attól még igenis szeretheti egymást egy pár hogy időnként hármasban vagy négyesben szexelnek, esetleg swinger klubba mennek.
szokesziren#392010-08-02 10:00:15
Olvastam az irásokat ...érzelem...nyitottság...hát..nem tudom..ha nyitunk akkor közösen..de sztem nem hiszem jót tessz a házasságnak..persze vannak kivételek!!
De és most jön az a DE..kérdés meddig megy el a pár..alakul e vonzalom..vagy netán csak natur szex ??Hát ez az ami nem mindegy ....ha vonzalom van..lehet..de az a házasságba kerülhet ..én azon a véleményen vagyok...férjem nem nyitna nincs az a kincs..én sem ..de mégis van mindkettőnknek külön utja ...igaz ésszel és nem észnélkül!!
Soha nem emlegetjük..és nem mondjuk..De azért "tudjuk" van a máiknak !!
Tudjátok..vannak dolgok..amiket akarva akaratlan áthág az ember..és ez rizikó a többes kapcsolatban ...ezt nem sokan veszik figyelembe..de van hogy családi viszály keletkezik belőlle !!Meg kell fontolni gondolni ...mert ezt abba hagyni soha ne lehet !!Nem szabad egy biztos párkapcsolatot kihülni hagyni..
*Szeretni és Szeretve lenni*
*Megbecsülve a szabadságot*
*Nem vissza élni az adott dolgokkal*
bitangno79#382010-08-02 08:59:52
Válasz a(z) 37-es üzenetre:

Én ezért mondom hogy akkor sokkal becsületesebb ha együtt lépünk. Így mindenki megkapja azt amire vágyik.
Ahogy mondod...ésszel.... Pont ez igaz a többes kapcsolatokra. Sőt ha épp a négyesről beszélünk ott nincs meghitt kettes bár egymásra figyelnek a partnerek de a párom elérhető távolságban van minidig. Még ugymond a zavarosban halászás alkalmával csak te vagy és a kiszemelt nő kettecsként.
pszichotoxin#372010-08-02 08:17:51
Válasz a(z) 31-es üzenetre:

Nem jobb! Sokminden lehet a háttérben...hogy messzebb ne menjek a gyerekek vagy anyagi ,vagyoni függőség.Meg ugye az egyik szemszög az pl.hogy bizony a másik fél nem megy bele ebbe és ennek bizony válás lehet a vége.Így a legpraktikusabb-bár kevéssé gerinces-megoldás a zavarosban való halászás.Persze ésszel és bizonyos keretek betartásával.
pszichotoxin#362010-08-02 08:14:37
Válasz a(z) 32-es üzenetre:
Az a baj abban amit írtál,hogy csupa feltételezés.
Pl."Lehet,hogy ettől méginkább szeretni fog".Egészen biztos ez?
Mi a garancia erre? Mikor jön el az idő amikor az egyikőtök feladja vagy alább hagy a lelkesedése? Akkor mindketten abbahagyjátok? Mert ugye a tolerancia...
Bár mondjuk nektek speciális a bi miatt a helyzetetek,tehát nem az a kifejezetten szokványos páros,hármas stb.
pszichotoxin#352010-08-02 08:09:43
Válasz a(z) 30-es üzenetre:
Igen,talán a megfogalmazásból hiányzik a propaganda "jellegű" elnevezés.Sajnos csak késöbb vettem észre....Tehát nem állítom,hogy propaganda,mindőssze az íze volt olyan.
No de akkor el is érkeztünk magához a kérdéshez amely az alap felvetés mögött rejlik.
Mi van akkor ha az egyik félnek vannak ilyenirányú igényei,míg a másik fél ezt teljesen elutasítja? Bár emellett mondjuk meg áll a szerelem is mindkét fél részéről...
Ekkor következik a jellemek harca? Az erősebb győz és a toleránsabb enged? Mielőtt azt gondolná valaki,e két fogalom egyáltalán nem zárja ki mindkét fél részéről az intelligenciát.
Vagy mi van olyankor amikor pl.az egyik fél beleszeret mondjuk az egyik ilyen partnerbe? Mert megtörténhet,mint ahogy menetrendszerűen az esetek többségében meg is történik....
liliom#342010-08-01 20:36:13
Szia!
Amikor néhány ismerősömmel szóba került ez a téma,a legtöbben megdöbbenve hallgatták véleményemet,sőt páran szinte lehülyéztek.De örülök,hogy legalább már ketten azonos véleményen vagyunk.
További kellemes estét kívánok!
Üdvözöl:Liliom
th72178#332010-08-01 20:27:57
Válasz a(z) 32-es üzenetre: Kedves Liliom! A szívemből szóltál  :-)  Valami ilyesmiről írtam én is. Ezért is gondolom azt, hogy nem sok ennél önzetlenebb dolog van, minthogy megadjuk Kedvesünknek mindent amire vágyik, vagy legalábbis a lehetőséget megteremteni, és ez oda-vissza érvényes. És az tény, hogy ettől az ember csak mégjobban szereti a Kedvesét.  :-) 
liliom#322010-08-01 18:04:35
Sziasztok!
Ismét írásra szántam el magam.
Jó pár pasival /legtöbb bi volt,vagy legalábbis annak mondta magát,bár érdekes módon a hetero negyedben található/beszélgettem már én is itt.A legtöbbnek felesége,barátnője van."Természetesen" egyik hölgy sem tud róla,hogy kedvese itt keresgél.Mikor rákérdeztem,miért nem tud élete párja eme kedves időtöltéséről,szinte mindig az volt a válasz,hogy nem meri elmondani Neki,mert fél,hogy akkor elhagyná.És ha nem mondja el Neki,de megteszi amire vágyik!
És ha majd utána derül ki mi történt és miért?Akkor nem fogja esetleg ugyanúgy elhagyni?
Ez számomra elég érthetetlen.Ha szeretek Valakit,
akkor mi az elsődleges számomra?Őt a lehető legboldoggabbá tenni!Ha Ő attól lesz még boldogabb,hogy szeretne valami újat, valami mást kipróbálni,miért is tiltsam meg Neki?!Hisz ezzel elveszek Tőle egy boldogság forrást.
Miért is lenne az probléma,ha megkíván valakit?Azért mert Ő a párom,akkor a tulajdonom is? Nem!!!
Ember,akinek lehetnek álmai,vágyai.Lehet,hogy ezt egy másik nővel,párral,esetleg pasival szeretné átélni? Kettesben,hármasban?Lényegtelen.Ha már ez a vágya,ez tenné boldogabbá,hát miért is ne! 
Ettől én kevesebbet kapok tőle? Nem!Hisz még inkább érezni fogja,hogy én vagyok az a nő,aki nem köti gúzsba,nem akarja semmitől megfosztani.És lehet,hogy ettől még inkább szeretni fog.
Jobb lenne,ha mindezt a hátam mögött,titokban csinálná?NEM!Szeret,megbízik bennem,
/és ami egy kapcsolatban szerintem a legfontosabb/Őszinte hozzám.És én is hozzá!Nem könnyű belevágni és elmondani titkos álmainkat,vágyainkat./bár ha akarja valaki biztos megtalálja a megfelelő módot/
De ha meg sem próbáljuk,mi vár ránk?Hány évig fogunk sóvárogni valami olyan iránt,ami lehet,hogy egy karnyújtásnyira van?!
Merjünk őszinték lenni!Lehet-e úgy szeretni valakit,hogy hazudunk neki?Általában előbb-utóbb úgyis minden kiderül.
Üdv:Liliom
bitangno79#312010-08-01 08:58:00
Válasz a(z) 30-es üzenetre:

Én maximálisan egyet értek veled.  :-)  De talán hiába is próbáljuk itt az érzéseink megmagyarázni hisz azt vettem észre ezt csak azok értik akik benne vannak és megélik. 

Egy másik szemszög: Itt szinte minden ember házas alig vannak függetlenek. És egyedül keresnek a párjuk tuta nélkül háta mögöt. De nem szerelmet csak szexuális kapcsolatot. Vagyis szeretik a párjukat kötödnek hozzájuk...csak épp becsapják átverik őket hazudnak nekik. Kérdezem én nem jobb-e ha igenis vállalom hogy én szeretnék néhány dolgot kipróbálni átélni és ezt a lépést megteszem a férjemmel. Vagy játszom a hű feleséget közben itt keresgélek.....
th72178#302010-08-01 00:10:47
Válasz a(z) 28-es üzenetre:
Azt én sem állítom, hogy ez mindenkinél, minden esetben működik, de két azonos gondolkodású, mentalitású, érzelmi világú ember esetén, akik ilyenre is vágynak működhet. Mindenesetre az tény, hogy rendkívül észnél kell lenni. A propaganda minősítést azért kérem ki, mert nem abbeli szándékból írtam, hanem a saját tapasztalatomat, hogy ilyen aspektusa is létezik ennek. Természetesen én is tiszteletben tartom annak véleményét, aki másképpen gondolkodik és érez ezzel kapcsolatban, annak egy hasonló mentalitású partnert/párt kell találnia és boldog lesz, a gond ott van, ha a felek eltérően gondolkodnak erről. Hogy ösztönlények lennénk e, avagy sem? Nos ezt ha bevallja valaki magának, ha nem, valamilyen szempontból azok vagyunk, mi sem bizonyítja jobban, mint ezen és hasonló weboldalak létezése, és az, hogy az oldalon regisztráltak -megkockáztatom- többsége párkapcsolatban élő emberke. Ami a szerelem általi rózsaszín ködöt illeti, olyan nehéz elképzelni, hogy előbb volt a szexuális összhang, majd később a szerelem, és mindkét állapotban érvényes az előzőekben leírtak? Mindenesetre elismerem, hogy ez nem mindenkinek vállalható dolog, de tény, hogy rendkívül sok változata létezik ennek, és szerintem nincs két egyforma történet sem, de a kulcsa mindenképpen az, hogy hasonlóan gondolkodó partnereknek kell lennie ahhoz, hogy ez a téma egyáltalán felmerüljön, avagy sem. Még egy megjegyzés: a más iránti vágy azért is állhatja meg a helyét, mert például biszexualitás esetén, egy Nőnek egészen más szexuális élménye van egy másik Nővel mint egy Férfivel, nem jobb, nem rosszabb, csak más. És miért ne vágyna valaki másra is, ha az olyan jó és nem árt vele senkinek. Tudom hülye lesz a hasonlat, de ha imádom és szeretem pl.a rántottát, azért még nem fogom egész életemben csak azt enni. Ezt csak az autós hasonlat miatt írtam  :-) 
pszichotoxin#292010-07-31 23:01:51
Válasz a(z) 26-es üzenetre:

Édes bitangom!:)

A kérdés az érzelmek terén a mélységekben rejlik.Mondhatni,hogy a felületes érzések adott esetben akkor elegendőek a szexhez?Viszont akkor meg megint oda lyukadunk ki,hogy a nők miért is szeretnének a szex előtt mély érzéseket? Hiszen számtalanszor olvassuk,hogy bizony szerelem nélkül ők nem működnek...:)
pszichotoxin#282010-07-31 22:58:13
Válasz a(z) 27-es üzenetre:

Hát igen,ez egy bizonyos szempontból amolyan propaganda komment volt.(persze sértődés ne essék és minden tiszteletem a tiéd,komolyan).Tudod ezt amit írtál,már sokan leírták egészen más megfogalmazásban de tartalmilag azonosan.Mások vagyunk,más értékrendekkel,erkölcsi mércével.Én nem tartom maximális bizalom bizonyítékának azt amit te leírtál.Azt gondolom,hogy ha szerelmes vagyok akkor az a bizonyos rózsaszin köd,mindent és mindenkit eltakar csak a szeretett személyét nem.Az új,más iránti vágy? Nos igen.Ez tökéletesen megállja a helyét mondjuk egy autónál,10 görög nyaralás után egy spanyol nyaralásnál,de az igazán mély emberi kapcsolatok terén nem.Hiszen ha ez így működik akkor végeredményben valamilyen szinten ösztönlények lennénk.
Nem beszélve a számtalan példáról sem-természetesen pro és kontra-ahol egy ideig működik is ez a kapcsolat,de a vége csúfos különélés lesz.Legalább is az esetek nagyobbik hányadában.
Ugyanakkor nem azt mondom és gondolom,hogy az én birtokomban van a bölcsek köve mert akár lehet ,hogy neked van igazad,
th72178#272010-07-31 21:42:08
Sziasztok!
Mi van olyankor, ha két olyan ember (N/F) alkot egy Párt, akik úgymond „hasonszőrűek”, nem monogámok, szeretik, imádják egymást, maximálisan megkapnak mindent egymástól mit egy! Nő adhat egy! Férfinak és fordítva. DE! Ott a kíváncsiság, az új iránti vágy, a más iránti vágy, a többes adta lehetőségben rejlő más élmény iránti vágy (mindkét fél részéről  egyaránt), hangsúlyozom nem a jobb! iránti vágy (hiszen a legjobbat már megtaláltuk), hanem egyszerűen a más iránti vágy. Szerintem ez teljesen működőképes dolog, még akkor is ha közben az ember élete legnagyobb szerelmét éli át, én azt gondolom, hogy talán ennél önzetlenebb dolog nem sok van a világon, mikor hagyjuk a szerelmünket, hogy más testét is élvezze, és nekem öröm az, ami Neki örömet okoz és fordítva. Itt nincs helye féltékenységnek, csakis a maximális bizalomnak. (ez a többszereplős játékról szól, nem a külön utakról) – ez saját tapasztalat, így tudom, hogy működik az ilyen.
bitangno79#262010-07-31 11:01:19
Válasz a(z) 23-es üzenetre:

Én erről azt gondolom érzelmek mindenképpen alakulnak, megkedveli az ember a másikat és igen talán meg is szereti. De ha valaki/mint én is/ teljes szívemmel ragaszkodom valakihez akkor a másik két ember felé táplált érzések megmaradnak egy barát szereteténél.
bitangno79#252010-07-30 20:30:11
Hmmmm...nagyon sokféle véleményt olvastam most itt. Ez nagyon összetett dolog. 
Mi hosszú évekkel ezelőt nyitottunk a többes felé...és valóban megbeszélés volt...ábrándoztunk álmodoztunk közösen, minden szexuális vágyat megbeszélve. Aztán egy idő után ezek a beszélgetések odáig jutottak h léptünk. Tudjátok mint Ádám és Éva..."de szép piros az az alma...milyen lehet?". Hát igy megkostóltuk mi is. Viszont nagyon nehéz megtalálni azt a párt akinek vágyai hasonlóak mint a milyenk és még tetszünk is egymásnak és még az ágyban is jó együtt. Mi nem csak szex kapcsolatot keresünk. Barátokat is akikkel eltőlthetünk együtt egy napot akár családostól. És igen...ugy néz ki léteznek:P Azt hiszem megtaláltuk őket, bár már nem bíztunk ebben.
mamamamaci#242010-07-30 14:29:22
Szerintem maximálisan álszentség.Hiszen gondoljunk csak bele ha egy férinak sok nővel van kapcsolata és nyíltan szereti a szexet, az ugye egy nagy bika.Ám ha mindezt egy nő teszi, először ferde szemmel nézik majd le is kurvázzák.Lehet ez elkerülendő mondják a nők ezt a maszlagot.
pszichotoxin#232010-07-30 14:12:28
Válasz a(z) 21-es üzenetre:
Na igen.Ez is egyfajta előzmény.No de ehhez egészen más megvilágításba kell helyezni egy ilyen kapcsolatot.Ha úgy testszik,szemléletváltásra van szükség és mérhetetlen toleranciára.
Az igazat megvallva én azon csodálkozom-és itt most nem rád gondolok-hogy a nők jelentős része azt állítja,hogy érzelmi téren nem adja oda magát a partnerének,míg szexelni is csak érzelmi hatások alatt bír.Ez meglehetősen ellentmondásosnak tünik nekem ha végiggondolom.
Szerinted ez az állításuk akkor egy bizonyos álszentség lenne?

[1-60] [61-82]



Ajánlott szobák
#bdsm_szoba4330BDSM - extrém szexualitás
Ajánlott szobák
#biszex_szoba104151Biszexuális vagy, be kell lépned!

#halogen1100kisfarkú dagik
Ajánlott szobák
#maszti_szoba1120Eropolis hivatalos maszti szobája

#centrum_szoba810Belvárosi szexmentes csevegő

#szeretot-100Többes kalandok kamionban
Ajánlott szobák
#homo_szoba6940Meleg férfiak egymás között

#sexuality100Biszexuális és buzi/leszbikus férjek, feleségek

#zso06100wc-d lennék Dunántúli bi/meleg pervi ffiak
Ajánlott szobák
#hetero_szoba4840Heteroszexuális vadászterület, meleg és biszex mentes övezet.

#darellka200Farokgyűrű
Ajánlott szobák
#leszbi_szoba100Csak csajok, leszbikus kapcsolatok
Ajánlott szobák
#profi_pasik300Türelmi zónás pasik várnak

#profi_csajok310Türelmi zónás csajok várnak
Ajánlott szobák
#transz_szoba3920Transzszexuális csevegő

#cdfatime200GANGBANG








A felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ. Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.