Útikalauz

itt vagy: Eropolis > Belváros > Blog > pandora > 51

Ha elfelejtetted a jelszavad...
Ha még nem vagy tag...
Írd meg az életed, írd meg a mai napod! Jó volt? Mi volt a jó benne és mi hiányzott? Mi húzott fel a legjobban ma? S minek örültél? Mi volt a legérdekesebb ma Eropolisban? Hát a külvilágban mi történt?

pandora blogja


Krampuszok
Még az elején, a kezdeti szárnypróbálgatásaim alatt itt, egy éjjel privire hívott valaki. Pimasz volt, érdeklődő, kritikus, és lendületes. 12 órán át cseteltünk. Aztán heteken át minden nap... Még nem jött el a találkozás ideje, de a mindennapi hosszú beszélgetésekkel próbált visszatartani másoktól... Egyszer azt mondta:

- Összekoszolnak a krampuszok.

Rég nevettem akkorát! :D Krampusz alatt mindenkit értett, aki nem ő.
Soha még ilyen érdekes embert nem ismertem...hosszú és bonyolult, se-veled-se-nélküled történet lett, utazás egy hullámvasúton. Amióta itt vagyok, párszor megfordult velem a világ. 
Már nincs itt, de visszavonhatatlanul elindított egy úton, ahol megismerkedhetek egy bővebb önmagammal.

Történetek és gondolatok rólam, néha róla, néha a krampuszokról, néha meg bármi másról. ;)
« előző bejegyzés^ összes bejegyzés ^következő bejegyzés »
Útikalauz
#51 2018-08-09 21:57:48
*"A GALAXIS Útikalauz stopposoknak nélkülözhetetlen kísérőtársa mindazoknak, akik értelmet szeretnének tulajdonítani az életnek, ebben a végtelenül összetett és zűrzavaros Univerzumban; mert noha remény sincs rá, hogy minden tárgyban hasznos és informatív legyen, legalább el lehet mondani róla azt, hogy ahol nem pontos, ott határozottan pontatlan."*

Először is zárjuk ki azokat az utasokat akikkel nem foglalkozunk. Ide kerülnek, akik üres reglappal, vagy a reglapon egy szmájlival, vagy a "sex", "szex", "később kitöltöm" avagy hasonlókkal nyomulnak, és az üzeneteik "de megdugnálak", "érdekel egy 22 centis?", "szexelnék" és hasonlók. Őket ejtsük ki, mert valószínűleg egy galaxis-utazó sem találkozott velük materializált formában, nem is fog, és valószínűleg nem is akarnak találkozni, vagy szimplán a létezésnek azon a szintjén tengődnek, amiről ez a bejegyzés nem szól.

Valahonnan el kell kezdeni, talán az útirány legyen a kor, felfelé haladva.

25-35
A harminc körüliek körében élesen elkülönül két csoport. Sajnos nehéz felismerni elsőre, ki melyikbe tartozik, pedig fontos.

*A csibész*

Ő az a srác, aki élvezi az életet, szereti a tapasztaltabb nőket, szereti a bonyodalmak nélküli minőségi szexet. Udvarias, kicsit pimasz de az a vonzó-pimasz fajta, mindenben benne van, fantáziadús, veszettül jól néz ki, tudja mit akar, igazi vizuális élmény, és kövezzenek meg de kicsit sem elhanyagolható szempont, hogy nincsenek potencia-problémái. Annyira nincsenek, hogy bármikor készen áll, már a szex gondolatától is feláll a farka, és kőkemény marad amíg nem végzett. Ha az ember nem szeretne bonyolítani, és nem vágyik többre mint pár alkalom ultralight fizikai élvezetre és szemet gyönyörködtető látványra, abszolút tökéletes választás. És kivel ne fordulna elő hogy pont ennyi kell és elég. Ezért néha kincset ér, nem árt ha kéznél van pár. ;) :)

*A lúzer*

Sajnos első ránézésre külsőleg és stílusában nagyon hasonlít a csibészre, viszont épp az ellenkezője. Ha a csibész tuti pozitív hozadékú volt, testi kielégülés és lelki lazítás, kellemes percek forrása, akkor ez a változat tuti negatív hozadékú, önbizalomromboló, kellemetlen szituációt okozó.
Ő ugyanis - ellentétben a csibésszel aki szándékosan idősebbet keres - igaziból magához való korút szeretne, csak mivel nem talál, elkezdi kiterjeszteni a keresést, és hátha ebbe is jó lesz beleüríteni alapon bepróbálkozik az idősebbeknél. Majd amikor a találkozón rádöbben hogy bár egy 40+ nőnek harmincas teste még simán lehet, de a személyisége és az arca bizony a saját korában van, és férfias viselkedést vár el egy sráctól is, nem tudja kezelni a helyzetet, jó sok kellemetlen percet szerezve saját magának, és a randipartnernek. Abszolút kerülendő.

35-45
A legjobb kor. Még megvan a hajuk, a foguk, és a potenciájuk, de már férfiként tudnak viselkedni. :)

*A laza*

Egyik kedvenc típusom. Barátság extrákkal vagy anélkül, ahogy jólesik.
Azért ismerkedik hogy jól érezze magát, már kinőtt a görcsös szex-akarásból, nem feltétlenül szex a célja, de ha összejön nem hagyja ki. De ugyanígy nem hagy ki egy jó programot, egy jó beszélgetést, vagy egy jó társaságot sem. Semmiféle kényszer nem vezeti, semmire sem görcsöl rá, csak kellemesen akarja tölteni az időt. Nagyon mély lelkizés vagy kötődés nem várható tőle, de kedves, humoros, értelmes, udvarias, kimondottan jó társaság, kölcsönösen különösebb elvárások nélkül. Alapvetően mindenki maga fizeti a számláját, de néha kedveskedik valamivel. Amikor vele vagy, tökéletes az összhang, bármeddig nem találkozol vele, utána olyan mint egy régi ismerős. És a ruhádat sem mulasztja el megdícsérni, és egy év múlva is emlékszik hány cukorral iszod a kávét. :) Ha nem zavar hogy még sok más haverja van extrákkal, akkor jó választás. És néha pont ez kell, csak lazán de szeretettel, fenébe a hűséggel, néha tök jó megölelni egy régi ismerőst csak úgy! Legyen elérhető közelségben. :)

*A potyázó*

Önző, egyoldalú, adni nem szeret, kapni annál jobban. Randizni az utcára hív sétálni, lakása nincsen (vagy semmi közöd hozzá), telefonon nem szeret hívni, skype vagy viber után nyafog mert az "occsóbb". Nem örömpolgár, mert belőle aztán ne profitáljon senki. Ezért "csak 2 levele van". Telefonszámot nem ad, email címe valami ingyenes, bármikor törölhető alkalmi név. Sem a valódi nevét, sem a foglalkozását nem árulja el, nem mesél magáról. Az ismerkedés nála az ágyban kezdődik, és ott is végződik. Nem árt ha számítasz rá hogy pár alkalom után nyomtalanul lelép. De ha neki előnyös a kapcsolat, akkor hosszú időre a nyakadon marad, ki tudja melyik a rosszabb... Hááát...ha úgy néz ki mint George Clooney, és/vagy szexakrobata, akkor talán ínségesebb időkre még jól jöhet, csak ne táborozz le vele. 

*Az elhanyagolt férj*

Ideje és lehetősége nagyon kevés van, vágyai viszont annál inkább. Rengeteg vesztenivalója van. Ellentmondásos figura, mert pont azért mert a valóságban él, kellemesen lehet vele beszélgetni, otthonosan mozog egy nő társaságában. Viszont mivel a szexen kívül nagyjából mindent napi szinten ad és kap amit szeretne (és azt is amit nem szeretne :napersze: ), nemigen érdekli a szexen túl semmi más. Rövid programok, amik szinte csak az ágyban zajlanak, érkezés külön, távozás osonva, reszket hogy meglátják. Ízlés kérdése, fogalmam sincs ki szeretheti egyedül tölteni az estéket, a hétvégéket, az ünnepeket, a nyaralásokat. Talán aki Teréz anya, vagy aki szintén házas. Egy kalandvágyó galaxis-stopposnak nem utitárs.

*A sérült paranoiás*

Először azt hiszed, milyen kedves és érdeklődő, meghat hogy minden szavad issza, napjában többször érdeklődik irántad, mit csinálsz, miről mit gondolsz, mindig ott van a háttérben, lassan elkezdesz kötődni hozzá. Ezért aztán fel sem tűnik, hogy legfeljebb a keresztnevét árulja el, ezen kívül nagyon vigyáz rá hogy semmi konkrétumot ne tudj róla. Semmit nem mesél magáról, vagy csak sztorikat a levegőben lógva. Randira külső helyszínt vagy bérelt lakást intéz. Telefonon nem beszél, az email fiókjait, és a nickneveit is cserélgeti. Mindig ügyel rá, hogy bármikor nyomtalanul el tudjon tűnni, amit rendszeresen meg is tesz, mert előbb vagy utóbb veszélyt jelent számára mindenki aki közel kerülhet hozzá. Retteg attól hogy bántani fogják.
Az egyik legveszélyesebb típus, mert közel férkőzik és utána mutatja az igazi arcát.
Alaposan kikérdez az óvodáskori csínytevéseidről is, és folyamatosan megfigyel. Ha bármi ellentmondást talál, keresztkérdésekkel fogja rád bizonyítani hogy hazug vagy, be akarod csapni, de most lebuktál, te aztán ne szórakozz vele. És különben se teljesítetted a három próbát, és miért is nem törölted még magad?! Mert maga az ördög vagy. Aztán innen nincs pardon. Gonosz némber vagy aki ártani akar neki, de ő aztán nem fogja hagyni, hihi ő okosabb annál! Te meg csak nézel mint a moziban, kapkodod a fejed, fingod sincs mi van, nem érted. :vigyor:  Nyugi, nem is fogod érteni ha nem vagy pszichiáter. Meg se próbálj magyarázkodni mert azzal csak szítod az összeesküvés-elméletét. Soha nem lesz olyan mint az elején, sajnos ez az utóbbi az igazi énje. :napersze:  Ne próbálj megfelelni neki (nem lehet) és ne próbáld magadat okolni(nem te vagy a hibás)! Szállj fel az első űrhajóra és vissza se nézz.

*A sumák*

Nem szereti a konfliktusokat, ezt úgy oldja meg hogy hazudik. Mindenkinek azt amit hallani szeretne. A kölcsönösséget hírből sem ismeri, az egyetlen célja hogy megkapja amit akar, és minél kevesebb erőforrásába kerüljön. Soha nem galaxis-örömpolgár, valószínűleg a buszon sem lyukaszt jegyet, és ha nem talál nőt, belefér egy kis homokozás, persze csakis titokban. Nyilvánosan nem szerepel, akinek vaj van a fején ne menjen a napra ugyebár...cserébe a privigombot nyomkodja. Olvasni nem szeret, csak a képeket nézi, és az alapján eldönti, az "alany" alkalmas-e neki. A tetteiért nem szeret felelősséget vállalni, védekezni nem szeret, helye általában nincs, egy igazi élősködő. Nem érdemes vele foglalkozni.

*Az álmodozó*

Sokmindent szeretne, de valahogy nem lesz belőle valóság, mindig közbejön valami. Elképzeli a célt, és fel is építi az oda vezető utat, de amikor rá kellene lépni, elmegy a bátorság. Megbeszéli a randikat, de aztán közbejön egy tájfun, világvége, vagy egyéb fontos dolgok. Valójában elég neki hogy mi lehetett volna...nem kell hogy legyen is. A tudat boldogítja, hogy miket tehetett volna meg. Jópofa beszélgetőpartner, többre ne számíts. :)

45-55
A klasszikusan kor szerint hozzám valók, akik még voltak úttörők, ültek Trabantban, és ismerik a retro vicceket.

*A kapuzáró pánikoló*

Eddig lineáris és kiszámítható volt az élete, amivel nagyjából elégedett is volt. De fogy az idő, és van egy csomó dolog, amiről lemaradt. És az most kell. Állandóan kételkedik, mindent szeretne egyszerre. Swingerbe is kéne menni, és még az análszexet is ki kéne próbálni, és mi az a bdsm?! És még több nő kellene, milyen lehet két nővel egyszerre?! Vagy hárommal??? Fiatalabb nő kellene, párduc testtel, baba arccal. Mondjuk a Palvin Barbi. Talán attól ő is újra fiatal lehetne és a szex is úgy menne mint régen. Vagy csak másik nő, aki többet tesz, akire talán még rendesen feláll. Persze nem. :(
Hhhhh...utazóknak csak beszélgetni érdemes vele. :D

*A playboy*

Válogatós, mert megteheti. Kifinomult az ízlése, művelt, jólápolt és ad magára, bármit meg tud szerezni, ezért nem felel meg neki bármi. De ha megfeleltél, mindig van hozzád egy kedves szava, természetes számára hogy ő fizet a wellnessben (és maga a wellness is!), és mindenből a legjobb. Szereti jól érezni magát, és körülvenni magát olyanokkal, akikkel ezt lehet is. Szereti ha uralja a szituációt. Pók a hálójában, körülötte minden jó amiből szemezget, és gondoskodik róla hogy mindenki megkapja amit akar. A problémáid hagyd otthon. :) Élvezd a társaságot, ne gondolj bele semmit, és ne is gondolkozz egyáltalán, ez itt a pillanat. Mindent bele ami jó, a testi vágyaid tuti teljesülni fognak, többet vagy tovább ne akarj és ő sem akar, most van most. :) Időszakos kikapcsolódásnak tökéletes, néha ennyi kell, win-win helyzet. Pár megállót biztosan megér. ;)

*A gyáva*

Önértékelése hol a béka segge alatt, hol meg az égből tekint le mindenkire. Illetve valójában az első, látszólag a második. Retteg mindenféle visszautasítástól, ezért kerül minden olyan szituációt, ahol ez bekövetkezhet. A lottón csak akkor fogadna, ha előre tudná a nyertes számokat. Ami kiszámíthatatlan, azt eleve veszteségnek könyveli el. Így aztán mindent meg is tesz érte hogy veszítsen. Utána boldogan hátradől, hogy igaza volt. De azért biztos helyről mégis gyermeki vágyakozással tekint a mellette elszaladó világra.
Utazóknak csak időpocsékolás.

*A kontrollmániás*

Kedves, okos, figyelmes, kellemes társaság, mozi, színház, étterem, vagy elmesélheted neki az egész napod is és figyel rád, de ha nem vagy vele, mindig tudni akarja, hol vagy és mit csinálsz. Nem lesz egy szabad lélegzeted sem. Minden közösségi csatornádból ő folyik rád, mindent megoszt veled, és elvárja hogy ossz meg te is vele mindent. Bemutat az ismerőseinek, és mutasd be te is. Cserébe hűséges és odaadó. Csak ha komoly kapcsolatra vágysz, és erős irányításra. Semmiképp nem ajánlott átutazóknak, akik még kíváncsiak a galaxis többi részére is. :)

*A farokverő*

Elhiszi, hogy a szereplők élvezik a pornót, és az ott a valóság. Közben nem érti, miért vall mindig kudarcot. Azt hiszi ő soha nem a megfelelő emberekkel ismerkedik össze, mert nem akarják azt csinálni mint ott a filmeken. És ha igen, akkor sem azt érzi amit kellene. Ráadásul elvárások vannak. Egy biztos. A saját keze és a fantáziája az soha nem hagyta cserben, így ezerszer kézenfekvőbb mint a valóság. Az élmény mindig "kéznél van". Ráadásul nem számít ha nem elég kemény, hiszen kézzel akkor is megy. Az emberek csak arra kellenek hogy a fantáziájához alapanyagot szolgáltassanak. Élő emberrel már nem is élvezné a dolgot, annyira tökélyre fejlesztette a csináld magad mozgalmat.
Semmire nem jó, még beszélgetni sem, mert sekélyes.

*A potenciaproblémás*

Sajnos mire észreveszi az ember, már megszívta. :) Jujj, a szó szoros értelmében. :D Ez az életforma nincs önállóan, csak más életformákkal keveredve. Olyannak látszik, mint a vegyes típus másik típusa, de aztán ha szexre kerül a sor, jön a meglepi... vagy félpuha marad, vagy nem áll fel, vagy órák alatt sem tud elélvezni. És vagy észre sem veszi (de hogy a fenébe nem tűnik fel neki?!), vagy a fejében mindezért a partnert hibáztatja, ezért aztán utána sem néz, mit is kezdhetne a problémájával. Kudarcélmény. Csak ha félmegoldással beéred, vagy emberileg imádod. Cserébe szexmentes barátként kellemes utitárs lehet.

*A társ*

Fogalmad sincs, hogyan keveredett erre a bolygóra. Mert nem ide való. Van szíve, van lelke, és még nem taposta szét az élet. Figyel rád, de nem fojt meg. Ha szükséged van rá, mindig számíthatsz rá, mindig ott van ahol szeretnéd hogy legyen. Bármit elmondhatsz neki, valahogy érzed hogy tudsz benne bízni. És ő is bízik benned. Őszinte hozzád, akkor is ha nem azt mondja amit hallani szeretnél. Te is lehetsz őszinte, nem kell attól tartanod hogy megsértődik, megharagszik, csalódik. Úgy érzed, mindig is ismerted...felette áll a többinek, stabil. Ha nem keresed, nem nyomul, de egy év múlva pont olyan lesz, mintha tegnap találkoztatok volna. Félmondatokból is ért, és nem félre. A szülinapod sem felejti el, és az ágyban ugyanolyan fontos neki hogy neked jó legyen, mint amennyire neki...vagy még jobban. :).
Jegyezd meg jól, hol találtad, mert bejárhatod az űrt keresztbe-hosszába, végül előbb-utóbb nála fogsz kikötni. <3 ;)

*"Köztudott, hogy végtelen számú világ létezik, egyszerűen azért, mert végtelen tér áll rendelkezésre. Mindazonáltal nem mindegyiken van élet, ezért a lakott világok száma véges. Bármely véges szám osztva végtelennel, jó közelítéssel nullát ad eredményül, így az Univerzum átlagos népsűrűsége nullának mondható. Ebből következik, hogy az egész Univerzum népessége maga is zéró, vagyis azok a személyek, akikkel időnként összefutunk, csupán a zabolátlan fantázia termékei."*

!kep:https://www.eropolis.hu/imgs/USERGALL/BLOGIMG/a91f17420180809215748.jpg

21 hozzászólás |

Hozzászólások

esther#51#21 2018-08-17 12:08:58
Az írás briliáns! :vigyor:  :vigyor:  :vigyor:
 
Szinte mind előfordult a csetszobámban, vagy személyes randin, talán a lelkisérültet kivéve, azt már messziről nagy-nagy ívben elkerülöm, ha nüansznyit is megérzem, hogy gáz a pasi.

A csibészt én "csődörkének" hívom, és magasan a top vele a szex. :P
 
A lúzerhez is volt "szerencsém"....jájjj de gáz! :P Hogy képes egy pasi lemenni kutyába???  :napersze: 

Potyázó/sumákhoz is (így egyben :D ) ..tényleg, most hogy ezt írom, még a keresztnevét sem árulta el! :o 

A kapuzárópánikost annyira hülyére lehet szívatni, és még csak észre sem veszi. :vigyor:  :vigyor: 

Farokverő a legtöbb itt. Ötvöződik a lúzerséggel, hiszen nem tud egy nőt szerezni magának, és bemeséli , hogy izgatja ha valaki nézi. Napeeeeerszeeee! :D 
 
Potencia problémás..uhh, bajlódjon vele a neje. :/ 

Elhanyagolt férj? Hmmm...nagyon lelkes és odaadó! Csak jót róluk! :pirul: 

Álmodozó/gyáva-na ő sosem jön el randira, pedig de ki van éhezve mindennemű erotikára! :o   Legyen az kép, hang, élménybeszámoló, olvasmány...

A társ, az TÁRS, nincs mit ragozni rajta. ;)  
csizmaskandur#51#20 2018-08-15 19:39:03
"Mert mindig jól ír! (mondjuk vére inkább olasz) Élvezetes olvasni...de vitatkozni is vele... Mondjuk egyet nem értek benne de az magán..."

Igazi hiánypótló írás! S nem túlzok ha azt mondom hogy grandióz!  :) 
Persze mint minden nagy író sorsa neki is az jut... Majd "halála" után fogják igazán értékelni s vágyni hogy itt legyen! ( a nagy lilák hattyúhalála)

Ilyenkor azt érzékelem hogy 10-15 évvel később kellett volna születnem mert akkor elvehetném igazán a megbecsült kedvezményezettek körét...

Hogy mi férfiak miért nem írjuk meg itt a nőkről szóló "galaktikus útikalauzunkat"?!
Nem hinném hogy nyelvi sekélységünk vagy fogalmazás- és fogamzásbeli hiányaink miatt (remélem más is így véli)... Sokkal inkább azért - legalább is részemről - mert ahhoz itt a lilában sokkal több "mintát" kellene megélni hogy igaz képet fessünk (sek)...

Ne értsük félre mondandómat! Nem panasz nem rinya! A számok egyszerű ténye!
Amíg a hölgyek 60:1 arányban választhatnak mintát addig mi jobb esetben 1:10-hez találkozhatunk ha esetleg nagy véletlenül összejön...

0.1-es "odds"-ot hülye aki megfogad!  :D 

No! Én meg nem szeretek se belefeltetelezni másokba személyiségeket és jellemeket vagy Münchauseneset játszani...
doktorur#51#19 2018-08-11 17:03:40
#pandora: Van ez így  :D 
pandora#51#18 2018-08-10 22:42:25
#doktorur: 
Hogyisne, még felnyársalnál. :pirul: 
doktorur#51#17 2018-08-10 20:27:42
#pandora: Csak, ha széttárt combokkal esel :D 
pandora#51#16 2018-08-10 20:03:24
#doktorur: 
Ó te hős lovag, hát el akarsz kapni estemben?  :pirul: 
doktorur#51#15 2018-08-10 19:46:48
#pandora: Eléd bármikor, amikor lépcsőn mész :D  :D  :D 
pandora#51#14 2018-08-10 19:37:06
#doktorur: 
Hát disznók elé ne is! :D
doktorur#51#13 2018-08-10 17:04:12
#pandora: Nem szórok gyönygöt disznók elé :D

borzaslany#51#12 2018-08-10 16:41:39
#pandora: vagy nem tudnának ilyen szép összefogottan írni :)
pandora#51#11 2018-08-10 16:05:37
#bigboy72: 
Nem mertek. :D :D :D

nincs kép
bigboy72#51#10 2018-08-10 15:50:58
Derűs írás...
Bennem az vetődött fel, hogy vajon mi, férfiak, miért nem írunk ilyesmit a nőkről?

(Hadd ne kezdjem a lehetséges válaszok felsorolását, "pusztán" gondolatébresztőnek szántam.)
hancurka01#51#9 2018-08-10 07:42:20
A legjobb a kapuzárásos pánikolós :D
pandora#51#8 2018-08-10 02:37:47
#aleksandros: 
5 éve vagyok itt. Az ember nem konstans, hanem folyamatosan változik, formálódik. Hogy mikor mi a tabu, az tapasztalatok eredménye. Időnként más és más tapasztalatok jönnek, majd mennek, és másikak jönnek. ;)

Egy-egy típus mögött valóban áll egy-egy általam megismert ember, úgyhogy ha így nézzük, akkor volt hozzájuk szerencsém (vagy szerencsétlenségem, mikor melyik). :D

Valószínűleg mindenki úgy érzi, hogy vagy több csoportba is tartozik, vagy egyikbe sem. :P És persze a jelenlévők mindig kivételek. :napersze:  Ami biztos, az csak a 42. :D :vigyor: 
pandora#51#7 2018-08-10 02:31:09
#doktorur: 
A playboy vonásaidat erősen rejtegeted mert abból még nem villantottál. :napersze:  :P 
aleksandros#51#6 2018-08-09 23:41:26
Mindhez volt Szerencséd, vagy csak a fantázia szülte egy részét? :D 
Azt hittem ebből jó néhány tabu nálad.
 :o 

Amúgy szép munka. Kár, hogy mint minden összefoglaló mű ez is hiányos picit. (Én nem vagyok benne. :P  :D )
doktorur#51#5 2018-08-09 23:19:37
Én mind vagyok egyszerre, nyehheheee
csintalanka#51#4 2018-08-09 23:13:54
Ennél jobban nem lehet le irni :) 
Gratula :) 
amerikai-pite#51#3 2018-08-09 23:13:46
ez igen részletes analízis volt, és pontos is
köszönöm
azt hiszem, itt lúzerből van legtöbb, őket követik a farokverők, és a csibészek
farokverő ugye nem találkozik, kifogtam pár csibészt az utóbbi években, és ugyanennyi lúzert, és impotenset is :( feledhetetlen élmény, sajna, még ha szimpatikus is az illető módfelett 
pandora#51#2 2018-08-09 22:17:31
#kriszta76: 
A tapasztalatok íratták :D :D
Köszi :*  :vigyor: 

nincs kép
kriszta76#51#1 2018-08-09 22:08:34
Igazi mestermű !
Gratulálok! :D 


Ajánlott szobák
#bdsm_szoba2310BDSM - extrém szexualitás

#bepo2000100Különösen perverz
Ajánlott szobák
#biszex_szoba87130Biszexuális vagy, be kell lépned!
Ajánlott szobák
#maszti_szoba610Eropolis hivatalos maszti szobája

#centrum_szoba400Belvárosi szexmentes csevegő
Ajánlott szobák
#homo_szoba4550Meleg férfiak egymás között

#zso06200wc-d lennék Dunántúli bi/meleg pervi ffiak
Ajánlott szobák
#hetero_szoba3640Heteroszexuális vadászterület, meleg és biszex mentes övezet.
Ajánlott szobák
#profi_csajok1010Türelmi zónás csajok várnak

#profi_pasik200Türelmi zónás pasik várnak
Ajánlott szobák
#transz_szoba2220Transzszexuális csevegő

#cdfatime200GANGBANG








A felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ. Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.