életkor adta különbségek.

itt vagy: Eropolis > Belváros > Forum

Ha elfelejtetted a jelszavad...
Ha még nem vagy tag...

életkor adta különbségek.
Miért van. hogy egyes emberek nem értik meg azt, hogy engem zavar az életkoruk. 
Mért mondják mindig? - őket ez nem zavarja, 
És miért nem akarják megérteni, hogy ha velem akarnak szeretkezni akkor ahhoz az is kell, hogy engem se zavarjon az ő koruk.
Ergó - miért nem lehet azt megérteni, hogy 55 év alatti ffival nem akarok szeretkezni??? 
Hozzászólnál? Gyere és regisztrálj!
arevcic#212008-05-17 06:18:04
Csak annyit fűzök hozzá, a vitatkozás szándéka nélkül, hogy az általam korábban említett jelenség sok esetben tudat alatti ösztönöket rejt, amelyek nem mindig ismerhetők fel közvetlen eszközökkel. Persze, lehetnek kivételek.
picina#202008-05-14 21:00:42
Az alapkérdés:- miért is nem értik meg,Mert bennük a "vadászösztön" a keresgélés,hormonok hajtják őket.
picina#192008-05-14 20:19:04
Válasz a(z) 18-es üzenetre:Bonyolult vagy, de legalább nem párként  hirdeted magad mint: popsiban pl.hamis képpel,jostiks nem párral és még sok van itt ilyen link.Csalók,álpárok kiket a biróknak nem tudom miért nem akaródzik kiszürni innen.Lehet  akkor nem is maradna ,csak nagyon kevés 
valódi pár.
bibibibibi#182008-05-14 18:47:17
Válasz a(z) 16-es üzenetre:
Nem állhatom meg szó nélkül  :-)  (még akkor sem ha nem tartom magam egy "nagy vitatkozónak)
Szóval......érdekes és egyes esetekben bizonyára helytálló is az az "analízis szerű" következtetés amit olvashattam, de határozottan állíthatom "jelen esetemben" még csask hasonló dologról sem beszélhetek, hiszen ez az "eset" amit "mertem volt közkinccsé teni" időben igen csak a kamasz kort követően (közel 30 évvel az után) történt meg velem és mindössze annyit szerettem volna "kihozni" a dologból, hogy "igen is vannak a korukat meghazuttoló" adottságpkkal, vitalítássl (meg még tudom is mivel) megáldott hölgyek, akik akár hatvan év felett járó koruk ellenére is nyugodtan vállalhatják magukat fenntartások nélkül, akár náluk "lényegesebben fiatalabb" (persze mennyi a lényeges?  :-)  ) korosztály társaságában is. Nem mondtam egy szóval sem, sőt utaltam is arra, hogy ezzel nem szeretném vitatni azt, hogy mindenkinek "szíve joga" eldönteni, hogy mely korosztályokhoz hogy is viszonyul.
Az, hogy létezik olyan "dolog" amit említesz, azt sem vitatni akarom, csak azt gondolom, hogy az én "esetemben" egyáltalán nem ez volt a "kiváltó ok" (sőt "magamtól" talán meg sem fordult volna a fejemben) és ha abból ahogy "kardoskodom" itt a "magam igazáért" netán az is tűnne ki, hogy "csak értetlenkedem" netán (hogy kicsit kapcsolódjak a "17-es üzenet"-hez is) én is csak a saját gondolataimat vagyok képes megérteni, meg kívánom jegyezni mégegyszer, hogy nem arról van szó, hogy nem értem meg, hogy "sz-i-kra" úgy gondolja, hogy ő nem kíván, nem szeretne egy bizonyos kor alatti férfiakkal "semmilyen szexuális" kapcsokatot, ezt értem, sőt meg is értem.
picina#172008-05-14 09:33:58
Az éhes keresgélő  fanok,kanok nem szokták mások csak a saját gondolataikat megérteni
arevcic#162008-05-12 06:12:06
Bocs, hogy közbekotyogok, de halkan megjegyezném, hogy a fiatal fiú - érett nő párosításban mindig benne van az a gyermekkori vágy, hogy "ha nagy leszek, az anyu lesz a feleségem", és ez főleg az egyke fiúknál domborodik ki élesebben. Ahol lánytestvér van nem jelentkezik ez a tudatalatti pszichikum. Amikor a kamasz "véletlenül" meglátja anyját meztelenül, esetleg rajtakapja szüleit szeretkezés közben, benne is feltámad az ösztön. Szerintem ez él tovább a tudatalattijában és keresi az érettebb hölgyeket,"milyen lehet anyuval?" meg nem fogalmazott kérdéssel a háttérben.Van anya, aki ezt (több helyen is olvastam már e témában) úgy oldja meg, hogy Isten bocsássa meg, ő maga avatja be a fiát. Én ezt elítélem, de van ilyen is.Ha pedig egy fiatal srác anyja korabelivel szeretne szeretkezni, akkor is lehet kedvesen, udvariasan nemet mondani. Megjegyzem: a lányoknál is előfordul hasonló jelenség, de az sokkal ritkább. És még valami: Drága Veress Pali bácsi mondta egykor: "még a legyet is, röptében, csak luk legyen rajta"!
nokamu#152008-05-11 19:34:22
Szia Szikra!
Pákozd?
sz-i-kra#142008-05-07 21:24:25
Köszi, hogy ismételten megszólítottál.!
Nagyon örülök, és őszintén jólesik, hogy megérted a problémámat. 
Tudod én igazából nagyon szeretem a fiatalokat, és nagyon is jól érzem magam a társaságukban. Szívesen, nyíltan és őszintén szoktam velük beszélgetni bármilyen témáról. Kicsit sem vagyok prüd, és így a szexualitásról is mindig nyiltan és őszintén beszélgettem bárkivel, akit úgy itéltem meg, hogy agyilag érett a téma megértésére.
Egyedül a szex nem megy bizonyos korosztály alatt. Elméletben hajlandó vagyok minden kérdésre választ adni és szívesen adok tanácsokat is ha kérik a fiatalok. (18-55-ig)
Gyakorlatban viszont nem vagyok hajlandó semmire, 55 év alatti ffival. És ezt azok a fiatalok akik személyesen ismernek meg is értik, (annak ellenére, hogy többször is tettek rá célzást, hogy mit tudnának velem csinálni, soha nem volt emiatt konfliktus közöttünk. 
Csak az itteni levélírók értetlenkednek néha. 
Persze nem olyan egetverő probléma ez, hisz tudom én is hogy ezen az oldalon nem kényeskedünk. Inkább csak azt mondanám, hogy csodálom a kitartásukat, hogy annyiszor próbálnak újra meg újra meggyőzni az ő igazukról. 
Mégegyszer köszi a hozzászólást, sok-sok csodás kalandot és szép hétvégét neked  :-)    :-)    :-) 
bibibibibi#132008-05-06 23:41:31
Válasz a(z) 12-es üzenetre:
nem érzek rosszallást a soraidban, de a félreértések elkerülése végett "hangsúlyozom", hogy amennyiben Te ezt így gondolog akkor elvárgató, hogy ezt elfogadja és tiszteletben tartsa mindeni.
Amit a "kis magán sztorimról" írtam azt csak a fórum címének apropóján írtam, egyáltalán nem állt szándékomban ezzel "meggyőzni" téged arról, hogy rosszul gondolod, egyszerűen csak leírtam amit gondolok (és egy kicsit az is bennem volt amit "kicsit lejjebb" olvastam arról, hogy egy ismeretség, vagy kapcsolat elején sem lehet biztosan tudni, hogy "mi fog kisülni belőle".
És amíg el nem felejtem.........megtisztelő, hogy egyáltalán reagáltál a gondolataimra.......ez sem okvetlenül általános "ezekben a berkekben"  :-) 
sz-i-kra#122008-05-06 17:42:28
Válasz a(z) 11-es üzenetre:
Kedves bibibibibi!
Nagyon megköszönöm értékes hozzászólásodat. Nem mondom, hogy nincs igazad, és kifogásom sincs az ellen, hogy egy fiatal fiú korban jóval idősebb partnert válasszon magának. Úgy gondolom, hogy ha ez egyiküket sem zavarja, akkor csodálatos élményben lehet részük. Örülök, hogy neked sikerült, és hogy kellemes élményben volt részetek. Sosem kifogásoltam másoknál a korkülönbséget, mert úgy gondolom, hogy mindenkinek magánügye, hogy kivel keres kapcsolatot. Azt is tudom, hogy én kakukktojásnak számítok evvel a hozzáállással, csak azt nem értem, hogy miért kell nekem ezt ötször-hatszor elmagyaráznom, és még akkor sem akarják elfogadni az én érveimet. Mindig igyekszem udvarias lenni, megköszönöm az irányomba tanúsított érdeklődést, és elmondom, hogy engem zavar, hogy ő fiatal és e miatt nem alakulhat ki közöttünk kapcsolat. Azt is elmondom, hogy nem az ő hibája, hogy ez nem jöhet létre, hanem én vagyok rosszul összerakva. És ekkor jön az értetlenség, amit végül én sem értek, vagyis, hogy meg akar győzni arról, hogy miért gondolom én rosszul, amit gondolok. Ahelyett, hogy tudomásul venné az udvarias elutasításomat, és elkezdene máshol keresgélni. Szóval, nem azt nem értem, hogy miért akar velem szekszelni, hanem azt nem értem, hogy miért nem fogja fel az elutasítást. Tudom, hogy tízből kilenc nő boldogan igent mondd a felkérésre, akkor miért hajt arra aki nem akarja a randit?
bibibibibi#112008-05-06 14:07:52
Azt gondolom, hogy valóban a "minimális intelegencia" is azt mondaná, hogy ha Te így gondolod és azt le is írod akkor azt egyszerűen el kell fogadni és tiszteletben kelle tartani. De........és itt jön a lényeg......itt ezen a lapon különösen érvényes az, hogy "ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel".....legalább is én ezt látom. Persze ezzel csak arra akarok utalni, hogy a "búza közt ott az ocsu", szóval nem egyszerű kiválogatni a búzát, közben pedig lehetetlen elkerülni az ocsut. (ilyen témájú lapokon ez egyáltalán nem meglepő, bele kell törődni és nem hagyni, hogy elvegyék az ember fiának-lányának a kedvét)
Na de.........ez csak "előszó" volt a témában kapcsolatban, mert igazából én is egy kicsit "vitatkozni" akarok azzal amit írsz, főleg annak a fényében ami "sz-i-kra" lapján olvasható, azaz "sosem lehet tudni előre, hogy mit hoz egy kapcsolat (vagy ismeretség). Azt csak azért merem mondani, hogy ez teljesen igaz, mert velem is "megesett", hogy "összeszedtem" egy ismeretséget (barátságot?) itt, aminek "indító gondolatát" már meg sem tudnám mondani. Szóval ebben a bizonyos ismeretségben a hölgy 18 évvel idősebb nálam és azóta már személyes találkozásunk is volt, mi több testi kapcsolat is. És......és azt kell mondanom, hogy amennyire zavarban voltam amikor "oda ért a dolog", annyira kellemes volt (mondhatom, hogy kellemesen csalódtam) és a nélkül, hogy célom lenne megbántani bármelyik korosztályt, nyugodtan kijelenthetem, hogy "menet közben" már csak arra gondoltam, hogy "ezt miért csak most" találtam meg magamnak, mégpedig azért, mert olyan szenvedélyes, odaadó és mindent feledtető órák kerekedtek az első alakomból is amiket nem minden nap él aát az ember fia.
Tehát nem biztos, hogy "jó taktika" elvből kizárni még a lehetőségét is annak, hogy egy hasonló dolog megtörténhessen akár Veled is. Persze ez csak az én véleményem és félre ne érts ezzel nem szándékozom én tanácsokat,vagy ahogy mostanság mondják észt osztogatni, csak gondoltam elmesélem ezt az én kis sztorimat, mert úgy érzem pontosan is kapcsolódik a témához.
sz-i-kra#102008-05-04 11:33:10
Válasz a(z) 9-es üzenetre:


Akkor beszélgess velem, semmi akadá, kérdezz és válaszolok.
leber#92008-05-03 07:35:10
Válasz a(z) 8-es üzenetre:
Én értelek és azért értetlenkedek,mert kedvellek és szeretnék veled személyesen beszélgetni,szeretkezés nélkül
sz-i-kra#82008-05-03 07:30:59
Válasz a(z) 7-es üzenetre:
Látod ez az, amiről beszélek!!!!!!!!!!!!!
Te sem hallod meg, amit én mondok csak a saját vélt igazadat, hajtogatod.
Azt mondod 

„Be szeretnék egy tapasztalt, idősebb gyönyörű nőnek bizonyítani, hogy képesek, fiatal koruk ellenére, kielégíteni náluk idősebb hölgyet”

De hát ezt én mind tudom és nem ez a kérdés, ami érdekel, hanem az, hogy 

„miért nem akarják megérteni, hogy ha velem akarnak szeretkezni, akkor ahhoz az is kell, hogy ENGEM SE ZAVARJON  az ő koruk.
Ergó - miért nem lehet azt megérteni, hogy 55 év alatti ffival nem akarok szeretkezni???”
leber#72008-05-02 15:36:24
Válasz a(z) 4-es üzenetre:Biztos be szeretnék bizonyítani,hogy ők mennyire jók.
Be szeretnék egy tapasztalt,idősebb gyönyörű nőnek bizonítani,hogy képesek,fiatal koruk ellenére,kielégíteni náluk idősebb hölgyet
sz-i-kra#62008-05-02 15:28:51
A(z) #6 hozzászólást a hozzászóló vonta vissza.
sz-i-kra#52008-05-02 15:28:42
A(z) #5 hozzászólást a hozzászóló vonta vissza.
sz-i-kra#42008-05-02 15:28:24
Válasz a(z) 3-es üzenetre:
Nem bántottál meg ! Nem mondtál, és nem is tettél semmi olyat ami sértő, vagy bántó lett volna. Sőt nagyon is jólestek a szavaid.
Tökéletesen megértem az érveidet is.
Az egyetlen amit nem értek és ezt nem csak nálad nem értem, hanem a többi fiatalembernél sem, hogy ha én azt mondom, hogy NEM akkor miért akarnak meggyőzni az ellenkezőjéről. 
Miért akar engem meggyőzni a fiatal levélíróim 90%-a arról, hogy Ő mennyire szereti az időebb nőket, mikor ez egyértelmű - hisz ha nem szeretné, nem keresné a társaságát. 
Ugyanakkor miért nem akarja megérteni, hogy az nem elég, hogy őt nem zavarja az én korom, - az is szükséges lenne, hogy engem se zavarjon ez a felállás. De sajnos űgy tűnik, hogy arra senki nem kíváncsi, hogy én mit mondok, pedig hát engem akarna szexpartnernek, - de, hogy nekem mi lenne jó ezek szerint mellékes. 
Ezért is tettem fel ide ezt a kérdést, hátha lesz valaki aki segít nekem megfejteni ezt a rejtélyt.
leber#32008-05-02 15:02:04
Válasz a(z) 2-es üzenetre:Bocs,ha megbántottalak
Volt már alkalmam együtt lenni korosztályodbeli,hozzád hasonóan gyönyörű nővel,ezért is ezrettem volna találkozni veled
sz-i-kra#22008-05-02 14:56:35
Válasz a(z) 1-es üzenetre:
Tévedsz, ha azt hiszed, hogy nem szeretkeztem nálam jóval fiatalabb fiuval, 
De igen szeretkeztem vele, és nagyon nem voltam megelégedve. És mivel nincs bennem egy parányi pedagógus véna sem úgy döntöttem, hogy hagyjuk az egészet, 
Nagyon megfelel nekem a saját korosztályom, -
őket már nem kell tanítani - ők már tudják mit kell csinálni És megfogadtam, hogy soha többet nem kezdek fiatallal.
leber#12008-05-01 18:49:03
Talán azért nem értik meg,mert hajtja őket a kívncsiság,hogy milyen lehet a szex egy jóval idősebb nővel/férfival
Talán azért is zavar a korkülönbség,mert sokat foglalkozol vele és talán azért is,mert még nem szeretkeztél nálad jóval fiatalabbal,ami nem baj,csak nincs tapasztalatod és nem is akarsz tapasztalatot szerezni
Gyönyörű Nő vagy

[1-21]



Ajánlott szobák
#bdsm_szoba3240BDSM - extrém szexualitás

#bepo2000100Különösen perverz
Ajánlott szobák
#biszex_szoba104110Biszexuális vagy, be kell lépned!

#fredi50100Sopron - Győr-Szombathely kke.

#toecskoelj100jófej és dug6ó alkalmi vagyok
Ajánlott szobák
#maszti_szoba920Eropolis hivatalos maszti szobája

#centrum_szoba510Belvárosi szexmentes csevegő

#secreman100Popsiimádók
Ajánlott szobák
#homo_szoba6460Meleg férfiak egymás között

#zso06100wc-d lennék Dunántúli bi/meleg pervi ffiak
Ajánlott szobák
#hetero_szoba4530Heteroszexuális vadászterület, meleg és biszex mentes övezet.

#hegylako012210Tapasztalt
Ajánlott szobák
#leszbi_szoba100Csak csajok, leszbikus kapcsolatok
Ajánlott szobák
#profi_csajok510Türelmi zónás csajok várnak

#profi_pasik300Türelmi zónás pasik várnak
Ajánlott szobák
#transz_szoba2520Transzszexuális csevegő








A felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ. Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.