Rendszerető

itt vagy: Eropolis > Transzneműek negyede > Blog > timi-fiu > 4

Ha elfelejtetted a jelszavad...
Ha még nem vagy tag...
Írd meg az életed, írd meg a mai napod! Jó volt? Mi volt a jó benne és mi hiányzott? Mi húzott fel a legjobban ma? S minek örültél? Mi volt a legérdekesebb ma Eropolisban? Hát a külvilágban mi történt?

timi-fiu blogja


Egy CD napjai
Hétköznapok, ünnepnapok egy bisex CD életében
« előző bejegyzés^ összes bejegyzés ^következő bejegyzés »
Rendszerető
#4 2017-03-04 17:37:05
Megint oda utaztam (EROPOLIS:/shemale/blog/timi-fiu/1). Az a pasi már nem fellelhető, gondoltam jó előre kerítek valakit, akivel ellehetnék. Kilistáztam az ottlakókat és küldtem nekik üzenetet. Nem ecsetelem itt, hogy hányan nem válaszoltak, hányan kezdtek jobbra-balra kamuzni. Megint csak egy legény volt talpon, egy nálam idősebb úr. Meglepetésemre a legelső válaszában címet, telefont, nevet adott. Megvallom, elsőre kételkedtem a valódiságában.

Azért csak elkezdtünk beszélgetni. Kiderült, hogy nem pont ilyet keres, de ha nem felelnék meg, akkor is legfeljebb szállóvendégnek jó leszek. Nem beszéltünk többet, de pár nappal indulás előtt azért ráírtam. Megkérdezte mit vacsiznék, kell-e kávé reggelire. Előző este is beszéltünk, és kiderült, hogy korábbi állítása ellenére mégis jó lenne neki akár azonnal. Sok más apróságban is ellentmondásosnak éreztem amúgy, de mégsem gondoltam, hogy kamuzik.
Végül a megbeszélt napon elmentem hozzá. Mire odaértem, már megette a vacsorát - azt gondolta már nem jövök, mert a "legkorábban 6-kor érkezem" számára azt jelentette, hogy pontban ott leszek.  :napersze: 
Nagyon tüsténkedett, feltálalta a vacsorát, szabadkozott, hogy nem túl finom (pedig még desszert is volt). Mindjárt feltűnt, hogy milyen gondosan eltesz, elrendez mindent azonnal. A legaranyosabb <3 az volt, amikor egyből elrakta a maradékot, amit jólnevelt kislány módjára nem vettem ki a tányéromra (nem is akartam :) ), s azonnyomban letörölte a tejszínhabot, ami a desszertemről az asztalra csöppent. Egyedül él, felnőtt gyerekei már rég nincsenek vele. Talán innen a feltétlen rendszeretet.
Vacsora közben aztán máris arra terelődött a szó, hogyan is vagyok én az ilyen találkozással. Örömömre kiderült, hogy - ahogy korábban erről is másképpen nyilatkozott - mégis örülne neki, ha kicsinosítanám magam.  Több se kellett, bevettem magam a fürdőbe. Nem részletezném, de beletelt legalább egy órába :pirul: , viszont mindenért kárpótolt a lelkes megjegyzés egy bizonyos "micsoda átalakulás"-ról.

Pár perc múlva felkért táncolni, furcsa volt ketten egy szobában ez a helyzet. De persze nem is táncolni akart igazán. Gyorsan a tárgyra tért, csókolni kezdett, átölelt, a kerek fenekemet simogatta. Hamar az ágyhoz értünk. Gondoltam irányítani akar, de hanyatt feküdt, magára húzott és csókra keresett. Nem volt ellenemre ez sem. Ráültem az ágyékára és fel le csúszkálva határozottan éreztem a nadrágon keresztül keményedő erejét. Kezével betalált a szoknyám alá és gyúrta simogatta harisnyás fenekem - nyilván tudta, hogy ez a gyengém.
Én is kicsatoltam az övét és azt a keménységet kerestem, ami az imént a gátamat dörzsölte. Amint előkerült és a kezembe vettem, szuszogni kezdett, jelezve, hogy ez nagyon tetszik neki.
Megint pár perc és miközben a nadrágját lehámoztam róla, erősen éreztette, hogy a harisnyám útban lesz, sőt a bugyimra sincs igazán szükség. Le is vette rólam. Hanyagul – illetve inkább kapkodva – ledobtam az ágy mellé a földre a ruhadarabokat, de újabb bizonyságát adta rendszeretetének, amikor gondosan összerakta őket. :) 
Ha már ezért felkelt, óvszert vett elő a fiókból és tettrekészen érkezett vissza az ágyhoz, ahol épp hanyatt fekve vártam. A nyakába vette a lábaimat és szemből behatolt. Nagyon könnyen becsúszott, éhes, kitágult réssel vártam. A testhelyzet miatt fájt picit, de hagyta, hogy igazítsak rajta, jó is lett volna így maradni, de a szoros fűző, ami rajtam volt kényelmetlenné tette, alig kaptam levegőt. Igyekeztem kicsit változtatni, de neki láthatóan így tetszett volna, hogy harisnyás lábaim a vállain feszülnek.
„Térdelj fel” - mondta végül, amit nagyon sajnáltam, mert számomra nagyon izgató, amikor szemből érzem a dominanciát, amikor rám nehezedik a súlyával és kérlelhetetlenül magáévá tesz. Feltérdeltem hát és nem sokat várt, behatolt hátulról. Erőteljesen kezdett ütemesen „löködni” én pedig megadóan tűrtem, kimondottan tetszett, ahogy közben a meleg tenyereivel markolta hátsó fertályom, mint két labdát, néha meg is paskolta, miközben kemény dárdája a két labda közt csúszott ki és be. Pár percig eltartott és igen kellemes helyzet volt ez is.
Majd csak hanyatt feküdt, láttam, hogy az lenne leginkább a kedvére, ha meglovagolnám. Így is tettem hát. Ölébe ültem, nyílásom engedelmesen fonta körbe keménységét. Egészen felélénkült ettől. Mellemet markolászta, magára húzott és így csókolóztunk, közben csípőjét erősen tolta nekem, hogy minél mélyebbre hatoljon. Igen jó érzés volt így felnyársalva ringatózni az ölében. Közben ágyékomat simogatta, keze be-be csúszott a blúzom alá is, igen odaadó szeretőnek bizonyult. Igazán fantasztikus érzés volt így lovagolni rajta. Ebben a helyzetben voltunk pár percig, miközben kézzel is izgatott, és egyre nagyobb feszültséget éreztem a hasamban. Sajnos nem tartott sokáig, húztam volna még, de elég hamar igen heves erő indult el bennem. Ő is érezte, hogy mi felé tartok, mert szorgosan gyúrta az ágyékom és biztatott szavaiban is. 
Hát nem kellett sokáig várjon. A felgyülemlett erő egész gyorsan és intenzíven szakadt fel belőlem, nem tudom, mennyire adtam ennek hangot, nemigen tudtam figyelni erre. Azt viszont észrevettem, hogy ő hangosan adott tetszést a ténynek, hogy a csúcsra juttatott. Így maradtunk és ütemesen ringatóztam még az ölében, hogy ő is kövessen az örömben. Tovább simogatott, gyúrta az ágyékom, éreztem, hogy simán képes lennék még egy menetre. De pár perc múlva finoman jelezte, hogy most tartunk egy kis szünetet.
Ki mentünk, megmosakodtunk, majd visszatértünk az ágyhoz. Azt gondoltam, „így marad”, sajnáltam, hogy nem érezhettem felszakadó örömét lüktetni a kezemben. Simogatni kezdtem és örömömre kemény volt újra. Odahajoltam és szorgosan kezdtem izgatni, nyelvem fel le csúszkált merevedő férfiasságán, közben kezem sem tétlenkedett: simogattam, gyúrtam, harisnyás lábamat finoman fontam az övé köré. Határozottan tetszett neki – legalábbis ennek adta tanújelét – mégis úgy tűnt nem jut a csúcsra. Pár perc elteltével saját kezébe vette, megkért, hogy én se maradjak tétlen. Simogattam, gyúrtam, miközben ő erőteljesen dolgozott magán. Nem tartott sokáig – közel volt már – és nem kis hangon adta tanújelét annak, amit magam is láttam: fehér öröm ömlött ki kemény szerszámából. Kicsit sajnáltam, hogy segítenie kellett, nem tudtam, hogy én voltam kevés, vagy neki így esett jól. Csókolózva vezettük le, tetszett, hogy nem távozik azonnal a helyzetből.
Miután rendbe szedtük magunkat, végül úgy alakult, hogy mégsem aludtam nála. A délutánom elég stresszes volt, úgy éreztem, nem esne jól ott maradni éjszakára.
Hazamentem hát. Lefekvés előtt küldtem egy sajnálkozó sms-t, úgy éreztem ő arra készült, hogy ott alszom.

Másnap, épp amikor majdnem végeztem a dolgaimmal jött meg a válasz sms, amiből az derült ki, hogy szívesen látna újra. Bevallom izgatott lettem, mert én is szívesen ismételtem. Elég hamar eldőlt, hogy meglátogatom még indulás előtt. 
Mikor odaértem oly gyorsan ment minden. Átölelt, megcsókolt simogatott és igazán én sem akartam nagyon sokáig húzni. Pár perc és meztelenre vetkőztünk. Arra kért, hogy üljek bele újfent. Szinte ott folytattuk, ahol befejeztük.
Hatalmas érzés volt ütemesen mozogni az ölében fel-le, miközben szavaival biztatott, simogatott. „Szép vagy” mondta és kinek ne lenne ez doppingszer ebben a helyzetben? Nem éreztem fáradtságot, csak lovagoltam és egyre erősebben terült el bennem az elégedettség, ahogy a nyílásom nedvesen cuppogott rajta, miközben ő simogatott, mellbimbóimat csipkedte. Férfiassága olyan nőiességet kölcsönzött nekem, hogy megfeledkeztem minden másról. Hasonló erő kezdett bennem feszülni, mint előző este, és olyan egyenletesen, lassan de biztosan jutottam a csúcsra, mint ritkán. Ő is érezte, hogy mekkora örömet csinál, csak folytatta és folytatta. Azt hiszem elég hangosan élveztem el, ő pedig odaadóan fogadta. Nemigen szerettem volna abbahagyni, ő megfogta a csípőmet és szép lassan elérte, hogy nyugodtan ereszkedjek bele egészen mélyen az örömet okozó rúdba. Percekig ültem így a nyárson, nedvesen feszülő nyílásom lüktetett, külön jól esett, hogy dicsérte is, ahogy érezte ezt. 
Újra ütemesen lovagolni kezdtem, azt gondoltam, hogy követni fog az örömben. Magára húzott, átölelt, hogy hassal szorosan hozzásimuljak, miközben a fülembe suttogta: "most teljesen egyek vagyunk, egyek!" de végül ő nem élvezett el. Igazán hiányérzet maradt bennem: nagyon jó érzés lett volna ezek után, ha bennem szakad át az örömének gátja. Pár nap múlva levélben szóvá is tettem neki, azt mondta, hogy hátulról belém élvezett volna. Ohhh de kár, hogy nem mondta ezt akkor! Olyan engedelmesen hagytam volna, hogy tán most is arra gondolnánk csak. Ha lesz legközelebb, hát biztos, hogy ezt nem engedem kihagyni!

Nem volt sok időm, sajnos ezúttal csak ilyen gyors találkozásra volt lehetőség. Ő is örömét fejezte ki – és sajnálkozását is, hogy nem tudtunk még többet...
Hazafelé volt alkalmam nekem is gondolatban végigélni ezt a két találkozást. Tényleg kár. Várom a következőt?

3 hozzászólás |

Hozzászólások

harisnyasanpl#4#3 2018-05-06 05:40:27
!kep:https://www.eropolis.hu/imgs/USERGALL/3/USRf_3f6a66d/76922a.jpg
Igen, az ilyen teszi széppé egy CD életét.Te már elég tág lehetsz, nekem mindig nagy feladat a tágulás...
bugyis#4#2 2017-03-20 13:08:58
Fincsi
seven#4#1 2017-03-07 05:34:03
Igen, így történt. Én is várom...


Ajánlott szobák
#bdsm_szoba1300BDSM - extrém szexualitás
Ajánlott szobák
#biszex_szoba3850Biszexuális vagy, be kell lépned!

#demko110Én
Ajánlott szobák
#maszti_szoba610Eropolis hivatalos maszti szobája

#szeretot-100Többes kalandok kamionban

#centrum_szoba100Belvárosi szexmentes csevegő
Ajánlott szobák
#homo_szoba2420Meleg férfiak egymás között
Ajánlott szobák
#hetero_szoba1710Heteroszexuális vadászterület, meleg és biszex mentes övezet.
Ajánlott szobák
#profi_csajok830Türelmi zónás csajok várnak

#nyuszika43100Tabuk nélküli beszélgetés
Ajánlott szobák
#transz_szoba1510Transzszexuális csevegő








A felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ. Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.